Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 1 Topic

agiosall~

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βλέπω παρατημένο το παρόν τόπικ, προφανώς όλοι πλακώθηκαν στη 2η σεζόν..

Εγώ μόλις χτες τελείωσα την πρώτη (έχω κατεβάσει και θα αρχίσω σιγά σιγά τη 2η), και είπα να διατυπώσω μια ολοκληρωμένη άποψη για την πρώτη..

Όλα ωραία όλα καλά, πολύ σασπένς, νέα στοιχεία, ωραίο το "πλέξιμο" όλων των χαρακτήρων μαζί, αλλά να πω την αλήθεια, περίμενα ότι στο τέλος της πρώτης σεζόν θα ερχόταν στο τέλος της μια μεγάλη ιστορία (όχι να τους σώσουν απο το νησί, αλλά τουλάχιστον αυτό το θέμα με το παιδί), και ότι στη δεύτερη θα εμφανιζόταν κάποιο άλλο. Σε κάποιους μπορεί να αρέσει αυτή η συνέχεια, εγώ θα την προτιμούσα με μία πολύ ευρύτερη έννοια "αυτοτελή"..

Κατα τα άλλα, super..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Eγώ έχω αρχίσει εδώ και μερικές μέρες να το βλέπω.Έχω φτάσει στο 7ο επεισόδιο και συνεχίζω :-P . Πολύ ωραία σειρά μου φαίνεται...Ανυπομονώ να τελειώσω το πρώτο season για να πάω και στο δεύτερο!

Δημοσ.
Eγώ έχω αρχίσει εδώ και μερικές μέρες να το βλέπω.Έχω φτάσει στο 7ο επεισόδιο και συνεχίζω :-P . Πολύ ωραία σειρά μου φαίνεται...Ανυπομονώ να τελειώσω το πρώτο season για να πάω και στο δεύτερο!

Σιγουρα το τελευταιο επεισοδιο της 1ης σεζον και το πρωτο της δευτερης θα σε στειλουν αδιαβαστο...σε ζηλευω!

Δημοσ.
Ανυπομονώ να τελειώσω το πρώτο season για να πάω και στο δεύτερο!

Μην ανυπονονείς και τόσο πολύ... Καλά είσαι και στην πρώτη σεζόν :)

Δημοσ.
Μην ανυπονονείς και τόσο πολύ... Καλά είσαι και στην πρώτη σεζόν :)

Γιατί το λές αυτό?Δεν σου άρεσει η δεύτερη?

Εdit:Πάντως τα βλέπω με σωστό τρόπο.Ένα επεισόδιο την μέρα ή κάθε δύο μέρες.Έτσι το απολαμβάνεις περισσότερο πιστεύω απο να τα δείς όλα μαζί σαν μια ταινία!

Δημοσ.
Έτσι το απολαμβάνεις περισσότερο πιστεύω απο να τα δείς όλα μαζί σαν μια ταινία!

Χαχαχαχα. Θέλω να δω τις απόψεις σου όταν θα μας "φτάσεις"!!! Θα παρακαλάς να τα είχες όλα να τα δεις με τη μια τα γαμ#$%^^να!!

Σε σου λέω τπτ άλλο να μη στο "χαλάσω"

Εμένα προσωπικά η πρώτη εκτός από την αρχή δε με ξετρέλανε όπως συνεχίστηκε, αλλά η δεύτερη.... άστα.... Έχεις να ρίξεις πολύ γέλιο με τα post poy που παίζουν στο thread της δεύτερης... Από τα μόνα καλά της όλης υπόθεσης!!

Δημοσ.
Γιατί το λές αυτό?Δεν σου άρεσει η δεύτερη?

Εdit:Πάντως τα βλέπω με σωστό τρόπο.Ένα επεισόδιο την μέρα ή κάθε δύο μέρες.Έτσι το απολαμβάνεις περισσότερο πιστεύω απο να τα δείς όλα μαζί σαν μια ταινία!

Δικιο εχεις,ετσι τα αφομοιωνεις καλυτερα...

Παντως εγω προς το τελος της πρωτης σεζον ειχα δει 5-6 σε μια μερα!

Δημοσ.

μολις χτες τέλιωσα το πρώτο season και έχω μείνει ολίγον με ανοιχτό το στόμα...τα διαβασα όλα τα ποστς σας (κουράγιο που το'χα σήμερα:P).. κι εγώ πιστεύω ότι πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, καθώς και ότι πολλά ερωτηματικά μπορεί να μείνουν αναπάντητα. Πολλά τα "μέτωπα" βρε παιδιά...

πάντως έχω ιδέα: αν το παιδί που ήθελαν οι Άλλοι, ήταν ο Walt και όχι το μωρό της Claire?

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν παίρνουν και την Claire και το πρεζόνι να τελειώνουμε; Τους βαρέθηκα...

Δημοσ.

Μπά, η Claire είναι όμορφη παρουσία πιστεύω!!Είναι θεά βασικά!Όσο για το πρεζόνι μιά χαρά ξηγημένο τον βλέπω μέχρι τώρα.

Αll time fav character όμως ο Xοντρός!!!Luv u Dude...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...