Προς το περιεχόμενο

apo rca se tvout!!!!!!!s.o.s.

Eagle_IIz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pira mia othoni tft 7' opoy exei bismata se rca

http://www.gadgethouse.net/html/7__tv_tft.html

i karta grafikon bgazi tv out ena bismataki me 4 tripoyles strogilo ginete na gini sindesi i xriazete na exei kai i karta rca kitrinoy xromatos!!!!!!!

an ginete idi i sindesi me kapio andaptora an yparxi den 3ero tha exo kali piotita ikonas stin 7' i xriazete katharoemi karta me rca kitrinoy xromatos.

eyxaristo

Δημοσ.

An katalaba kala h karta grafikwn exei to klasiko TV-OUT kai h TFT sou mono RCA.

Ara pairneis (an den exei mesa sth syskeyasia h karta grafikwn sou) enan adaptora apo TV-OUT se RCA kai ena kalwdio RCA (kata protimish me epixryswmena bysmata kai 75 Ohm Digital Coaxial) kai kaneis thn syndesh :

VGA -------> adaptoras TV-OUT se RCA ----> Kalwdio RCA -----> TFT

(Prin sou eipa gia 75 Ohm Digital Coaxial giati me ayto to kalwdio exeis thn kalyterh metafora dedomenwn an kai oloi lene oti me to S-VIDEO kalwdio einai pio kalh h metafora alla 99% sou deixnei aspromayra , enw me ayto to kalwdio exeis - mporw na pw me epifulaksh - pio kalh apodosh apo to S-VIDEO)

Anyway kane ayto pou eipa parapanw kai tha deis

to kalwdio den einai akribo

Zhta to ws RCA kalwdio 75 Ohm DIGITAL COAXIAL me epixryswmena bysmata

Δημοσ.

gia tin ora brika ton adaptora poy les kouf ala i apodosi den einai kai oti kaliteri!!!

mipos yparxi adaptoras oxi se tvout ala na mpeni eki poy mpeni i othoni to plake bisma giati thelo na doylebi ane3artita kai den 3ero an tha tin blepi giati ftiaxno mixanima gia to ama3i kai thelo na 3ero oti otan anigo ton ypologisti an tha sinergazete o ypologistis me tin othoni meso tvout!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...