xaxa1982 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο αντι-spyware πρόγραμμα που έχετε δοκιμάσει και ίσως να δημιούργησε και προβλήματα στον υπολογιστή σας?Ξέρει κανείς και κανένα site με συγκριτικά?Πείτε τη γνώμη σας για τα προγράμματα αυτά,που δεν τα ξέρει ο πολύς κόσμος...
nk_surfer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Mμμμ, μεγάλο θέμα ανοίγεις.....και πολυσυζυτημένο....τεσπα... Εγώ τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ σταθερά 2, το ad-aware και το spybot search and destroy. Πολύ καλά και δωρεάν προγράμματα. Επίσης δοκίμασα και μου άρεσε και το SpywareBlaster (επίσης δωρεάν), οπότε τώρα έχω 3 σε σύνολο. Έχω δοκιμάσει και την trial έκδοση του Spy Sweeper, και μου έδειξε μετά από scan ότι είχε βρει κάποια spyware που δεν τα ειχαν εντοπίσει τα προηγούμενα 3... Έληξε το trial, ήταν και ψιλοβαρύ και το έβγαλα. Ένα συγκριτικό για spyware έχει εδώ : http://www.anti-spyware-review.toptenreviews.com/
clio1400 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Για μένα δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο αλλά χρειάζεται συνδυασμός προγραμμάτων ώστε να έχεις αποτελέσματα. Χρησιμοποιώ Ad-Aware SE Personal, Spybot - Search & Destroy, GIANT AntiSpyware. Θεωρουνται τα καλυτερα.
hugelacky Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 SpyBot Search & Destroy kai Ad-Aware 6 Pro for me...
Nightfall_2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 ki egw 2 xrisimopoiw.adware se personal kai spybot s&d.poli kalo einai kai to spy sweeper pou anefere ena filos alla den einai free. den mou arese katholou to spyware doctor 2.1 pou dokimasa. evriske, ta evaze se karantina, kai ston epomeno elenxo(meta apo kana 10lepto apo ton proigoumeno) pali ta ksanavriske.moufa
mvar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 adaware, spywareblaster & spywareguard εαν εχεις Opera ή Firefox, κανένα
kinq1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 adaware, spybot search &destroy, spyware doctor, spyware blaster.
evkar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 GIANT AntiSpyware αν ξέρεις τι κάνεις .Κορυφαίο .Μετά ad- aware.
clio1400 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 adaware' date=' spywareblaster & spywareguardεαν εχεις Opera ή Firefox, κανένα [/quote'] Σωστος... :wink:
gfilippas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δεν ξέρω για Opera, αλλά ούτε με firefox είσαι ασφαλής.
clio1400 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δεν ξέρω για Opera, αλλά ούτε με firefox είσαι ασφαλής. Υποψην πως μιλαμε για spywares και οχι trojans φιλε μου...
actorgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Ad-Aware 6 Pro και Spy Sweeper πιστευω τα καλυτερα-οχι free-μεγαλη διαφορα τα Pro απο τις απλες εκδοσεις.Το ενα συμπληρωνει το αλλο.Το 2 βρισκει πολλα που δεν εχουν ανιχνευσει τ'αλλα.
Theodore Tsi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 ad-aware se, spybot, K Spysubtract (poli kalo k briksei apisteuta pragmata). distixws den einai tsaba alla boleuetai auto :wink: . to briskeis edw: http://www.intermute.com mesa mboreis na breis k to CWShredder free (to perilambanei to SpySubtract) gia ta poli gnwsta k enoxlitika paragwga tou CoolWebSearch.(toolbars, tracking cookies ktl) na fantasteite oti me norton 2005, ad-aware k spybot k etrexa to CWShredder +brike 1 arxeio me CoolWebSearch! :evil: . polloi pou tha katebasoun to CWShredder k nomizoun oti den exoun tipota tha prepei na to xanaskeftoun!
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Το Αd-aware είναι το καλύτερο απ'όσα εχω δοκιμάσει. Είχα ακούσει καλά λόγια για το spybot αλλά όσο καιρό το δοκίμαζα δεν μου έβρισκε σχεδόν κανένα αποτέλεσμα σε αντίθεση με το adaware. Η διαφορά Αd-aware Personal και Pro ποιά είναι , ξέρει κανείς ? Μήπως απλά η προσθήκη του Ad-Watch ?
gfilippas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δεν ξέρω για Opera' date=' αλλά ούτε με firefox είσαι ασφαλής.[/quote'] Υποψην πως μιλαμε για spywares και οχι trojans φιλε μου... Και εγώ για spywares μιλάω φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.