nitro912gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 geia sas kai signomi an to exete 3anapei alla psaxno tropo na afereso oloklirotika ton ie apo to sistima mou (exo win xp pro xoris kanena service pack)
greekzero Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 add remove programms meta pigene add remove windows componets xeklikarise ton internet explorer ke pata next ke meta ok
Spitzenklasse Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 http://nuhi.msfn.org/ Για ρίξε μια ματιά στο καταπληκτικό (και free) αυτό προγραμματάκι.
wiz@rd21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Νομίζω ότι με τον παραπάνω τρόπο σβήνεις μόνο το shortcut στο desktop
Spitzenklasse Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Σίγουρα όχι. Αλλά πάλι, αν δεν σε ικανοποιήσε αυτό, ψάξε στον Γούγλη για το XpLite. Αν βρεις και την έκδοση Pro, θα με θυμηθείς....
giorgos th. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 sto add/remove programs tou pinaka elegxou afaireis mono to shortcut tou ie kata 90%.vale allo browser kai min ton sviseis ton ie apla min ton xrisimopoieis katholou.orise san default ton firefox p.x. ki aston ie.
ekkli Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να σβηστεί ο ie από τα windows και δεν συνίσταται κι όλας. βασικά ολα τα windows είναι στημένα πάνω στον ie. δοκίμασε το εξής απλό για να καταλάβεις τι εννοώ. άνοιξε οποιοδήποτε folder του πισιού, πχ my computer, και στη γραμμή διεύθυνσης επάνω, πληκτρολόγησε κάποιο url, πχ http://www.insomnia.gr και θα δεις τον windows explorer να μεταμορφώνεται σε ie.
manik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 O IE φυσικά και μπορεί να σβηστεί διαπαντώς από τα Παραθύρια με το nLite που είπε ο Spitzenklasse (όταν φτιάχνεις ένα slipstreamed cd για καθαρή εγκατάσταση) αλλά πρέπει να παραμείνει ο πυρήνας του (core) ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλα προγράμματα όπως ο Maxthon κ.α.
wiz@rd21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Όχι Spitzenklasse , δεν αναφερόμουν σε εσένα για το shortcut, αλλά στον andyzzle . Εγώ τον έχω σβήσει με το XP Lite Pro, και όλα είναι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.