Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Hello insomniacs Den antexo allo to thorybo apo ta PC mou pou douleuoun 24/7. Exo katalixei se 2 trofodotika. Sto 480 tis Tagan i sto Thermaltake 480. Sto tagan sto site leei pos einai sta 21db, den leei omos an einai sto full-load etsi ktl. To Thermaltake leei 17db sta 1300rpm. Eseis poio lete pos einai to kalytero? Poio apo ta dyo proteinete? Perimeno ti boitheia sas
nikoskon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Egw exw to Tt Purepower 410 kai eimai ikanopoimenos.A8oryvo einai,entelws. 8a sou proteinw Tt giati ayto exw.
dpolal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Egw exw to Tt Purepower 410 kai eimai ikanopoimenos.A8oryvo einai' date='entelws.8a sou proteinw Tt giati ayto exw.[/quote'] Καθαρά υποκειμενικό είναι το θέμα φίλε. Αυτό που σε σένα φαίνετε αθόρυβο για κάποιον άλλον μπορεί να μην είναι... Δύσκολη απόφαση και αν και δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο έχω διαβάσει καλύτερα λόγια από πολλούς για το Tagan. Δεν μπορώ όμως να πώ ότι είναι προσωπική άποψη. Πάντως αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις και καλύπτεσαι με λίγα σχετικά watt κοίτα και μερικές λύσεις fanless που έχουν ήδη κυκλοφορήσει.
Spyrious Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Εφόσον είναι πάνω κάτω στην ίδια τιμή θα σου έλεγα να πάρεις το Tagan διότι έχει καλύτερες τάσεις.Από θόρυβο πάντως δεν ακούγεται,ιδίος αν έχεις και άλλους ανεμηστήρες στο κουτί δεν θα το ακούς με τίποτα.
georgeadams Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Κι εγώ Tagan 480 έχω και δεν βγάζει τσιμουδιά
sotris99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Αν δεν λύσεις το πρόβλημα του θορύβου που βγάζει το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή μην πάρεις τίποτα ακόμα... Εγώ προσωπικά αν και είμαι φαν της zalman θα συμφωνήσω με τους περισσότερους για το θέμα tagan better than thermaltake
theglassicon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Εχω το TT που αναφέρεις (με το πανελάκι) και στο προτείνω καθώ ς έχει πάνω κάτω τα ίδια χαρακτιριστικά και επιδόσεις με το Tagan συν ένα αθόριβο οχτάρι ανεμιστίρι συν την πρόσοψη που έχει 2 ρυθμιστές στροφών και ένδειξη του φορτίου του τροφοδοτικού.
billpeppas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 "έχει πάνω κάτω τα ίδια χαρακτιριστικά και επιδόσεις με το Tagan συν ένα αθόριβο οχτάρι ανεμιστίρι " Δηλαδή νομίζεις ότι το ThermalTake δίνει τις ίδιες τάσεις με το Tagan , και έχει την ίδια σταθερότητα στις τάσεις όλως των Rails ??? Tagan all the way.
theglassicon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Οχι δεν το νομίζω,αλλά είναι φθηνότερο,συνοδεύετε από καλούδια και στα συγκριτικά είναι ελάχιστα πίσω αποτελώντας κορυφαία λύση.Σαν πακέτο λοιπόν είναι καλύτερη αγορά κατά τη γνώμη μου.
Spyrious Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Οχι δεν το νομίζω,αλλά είναι φθηνότερο,συνοδεύετε από καλούδια και στα συγκριτικά είναι ελάχιστα πίσω αποτελώντας κορυφαία λύση.Σαν πακέτο λοιπόν είναι καλύτερη αγορά κατά τη γνώμη μου. Χωρίς παρεξήγηση αλλά τo τροφοδοτικό το παίρνεις για τα χαρακτηριστικά του και όχι τα μπλιμπλίκια.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Kat' arxas eyxaristo gia ta apeira replies Ston 2600+ tis ypografis mou exo 3 anemistirakia gia to case (Dragon Chieftec) ta opoia ta tsibisa apo Multirama kai einai TELEIA! kai athoryba, ta ebala na doulepsoun kai ta 3 se full speed, meta ta ebgala kai afisa mono to CPU cooler kai eixa ton idio thorybo! Einai tis Coolermate. Episis exo, 3 sklirous + 3 syskeues.... kai xero, eimai aparadektos, exo akoma to PSU to Chieftec to 340W pou itan mazi me to tower.!!! - aporo pos paizei 24/7 edo kai 4 mines! Pao gia Tagan
deathlok Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 1) pou to brikes to tagan??(to psaxno kai ego) 2) gia to tagan se allo gnosto forum exei gini ena terastio topic oti zestenete poli kai oti polla ixan komeno to kartelaki tis eggisis 3)ta 21 db pou leei einai gia load 60% meta anebainoun oi strofes ton anemistiron kai kanei perisotero thorivo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.