Προς το περιεχόμενο

Ποιον επιτραπέζιο DVD-DIVX player να αγοράσω

P_M

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καταλήξει στους εξείς 3 players.

1.Yamakawa DVD-365

2.Yamada DVX-6600DVD

3. United DVX 4069

αυτά που θέλω από τον player είναι τα εξείς.

GMC-Q.PEL DIVX POST PROCESSING

SUPPORT DivX VERSION 3.11/4.X/5.X

XVID

COAXIAL OUT

OPTICAL OUT

SCART

δευτερεύοντα είναι

DVI

υποστίριξη ελληνικών υπότιτλων.

άμα τα έχει βέβαια δεν θα πω όχι.

επειδή δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα θα ήθελα να με βοηθήσεται.

ευχαριστώ εκ των προτέτων.

ΥΣ. μέχρι τα 200 ευρώ τα δίνω οπότε μην βάλεται το θέμα των χρημάτων.

Μόνο πιο από τα τρία είναι αυτό που έχι τα περισσότερα και πιο κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο από άποψη δυνατοτήτων και ποιότητας

Δημοσ.

Κανένα από τα τρία δεν υποστηρίζει gmc.

To καλύτερο είναι μακράν το yamada μιας και είναι το μόνο που παίζει εξωτερικούς υπότιτλους ελληνικούς...

Δημοσ.

Και το Yamada μπορει να παρει εστω και ... ελληλικους! :lol:

Επισης απο το United λειπει κατι απο πισω, νομιζω δεν εχει 5.1 υποδοχες και optical, πολυ λειψο δηλαδη συγκριτικα με το μεσο ορο...

Το Yamada ειναι σιγουρα προτιμοτερο, ειδικα αν η τιμες ειναι στα ιδια επιπεδα. Για το Yamakawa δεν εχω ιδεα αλλα νομιζω οτι ειναι ακριβοτερο και δε ξερω σε τι τσιπακι βασιζεται, μαλλον σε παλιοτερης τεχνολογιας. Τωρα αν το DVI + progressive sscan σου χρησιμευει, ειναι το μονο που το εχει.

Δημοσ.

Nai to United exei mono coaxial. An kai to Yamada paizei ta divx toso kala oso kai to united (den to exw dei en leitourgia alla fantazomai oti h anaparagwgh tha einai paromoia mias k forane peripou to idio chipaki) tote tha elega oti einai kapws kaluterh agora apo oti to United.

Δημοσ.

Πρεπει να εχουν ακριβως το ιδιο τσιπακι δηλαδη και ιδιο Mediatek firmware οποτε ιδιο ακριβως playback. Απλα το Yamada το εχουν καποιοι χακαρει να υποστηριζει και ελληνικα, ετσι ειναι αμα ειναι ποιο γνωστο και υπαρχει υποστριξη σε forums :)

Παντως το Yamada 6600 αντικαθισταται απο το πιο καινουργιο 6700 το οποιο ομως ειναι ιδιων δυνατοτητων με ελαφρως πιο καινουργιο τσιπακι. Δηστυχως ομως αυτο δε το εχουν χακαρει για ελληνικα, τουλαχιστον ακομα. Επισης το 6700 δεν εχει optical out ενω το 6600 ειχε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...