karib Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Προσπαθει ενας φιλος μου(δυστυχως δεν ειμαι εγω μπροστα στο pc) να εγκαταστησει ενα λεξικο και του βγαζει το εξης μηνυμα: Υποσυστημα των win σε 16bit. C: windows/system32/autoexec.nt Το αρχειο συστηματος δεν ειναι καταλληλο για την εκτελεση εφαρμογων. Πατησετε το κουμπι κλεισιμο για να τερματισετε την εφαρμογη. Τι ειναι αυτο ρε παιδια?
songless_bird Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 To eixa rwtisei kai egw kapote kai kaneis den moy apantise..Den mporoysa na tre3w kanena programma se DOS oyte na egkatastisw plugins...Format einai i lysh...To exw pathei kai tvra poy milame kai nomizw oti einai apotelesma kapoioy key generator me krymeno kapoio io...
karib Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 songless_bird ευχαριστω για την απαντηση. Δεν ειναι λυση βεβαια αλλα απο το τιποτα...
songless_bird Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Dokimasa ta panta.Alla mallon einai kati poy den diorthwnetai.
karib Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Παντως μου κανει εντυπωση γιατι το pc του με τα win xp ειναι εντελως νεα εγκατασταση. Και το ιδιο προγραμμα λεει το εχει βαλει σε αλλα pc με win xp χωρις προβλημα.
madsc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Τα sticky είναι τα πρώτα που κοιτάμε. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=391790&postdays=0&postorder=asc&start=135 /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.