karib Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Κατεβασα την τελευταια εκδοση του emulex. http://emulex.evinrude.org/ Εχω ομως emule 0.44d εγκατεστημενο. Τρεχω ομως emulex, κι ενω αρχικα εμφανιζεται η δικη του αρχικη εικονα, τελικα, φορτωνει το emule. Τι συμβαινει? Δεν ειναι αυτονομο προγραμμα? Εχει καπου ρυθμισεις? Πως λειτουργει? Τελικα το κανονικο emule τρεχει? Μηπως υπαρχει καποια ασυμβατοτητα επειδη δεν εχω το emule 0.44b? Ξερει καποιος να μας διαφωτισει για το emulex?
HexStatic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Version 0.44b is out.... E-MuleX is now based on the latest version of Emule and includes support for all languages. (english, german, spanish, french, russian, turkish, italian, chinese, portuguese......) From now on all registered members will be notified by email if a newer version is available. Registration is free.
OVERLORD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 δεν σου φορτωνει το mule. προσεξες το φακελο των shared σου οπως φαινονται στους αλλους . για δοκιμασε να κανεις κατι share.
sarisn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Με το emule ισχύει ότι και με τα torrents? Δηλαδή ας πούμε ότι εγώ κατεβάζω 5 αρχεία. Μετά για να μπορώ να κατεβάζω πιο γρήγορα τα επόμενα θα πρέπει να αφήσω στο shared folder και τα πρώτα 5 ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.