Προς το περιεχόμενο

Αυτο το μάθατε? Ακριβαινει το Internet στην Ελλάδα?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kala afou h EE askei piesi sto na meiw8oune oi times!

ti lene re paidia?

an katalaba kala omws anaferete stis PSTN kai ISDN sindeseis.

emas tous ADSLakides de nomizw na mas pianei.

file predator kotsana ipes me to simpathio!

kai ego dsl exo pano se isdn

ama auksisei to pagio tis isdn ego de tha to plirono; omoia gia pstn

ara mas pianei file

an auksithei i xronoxreosh entaksei,mono ayto de mas pianei.

skepsou na auksisi to pagio stis adsl...den to sizito tha ti bgalo me ti mia

ai sixtiri,kolo ote poia

kala kano kai exo paroxh apo forthnet

na me thimitheite magkes se ligo kairo KANEIS de tha exi ote

otan i mia meta tin alli eteria exi diko ths diktio.

o kosmos exi mnhmh...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά, αυτά δεν είναι νέα αλλά παλιά. Από την 1/10 έχει μειωθεί το πάγιο. :P

Ψάξτε τους προηγούμενους λογαριασμούς γιά να δείτε πόσο είχαν χρεώσει τα πάγια του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου γιατί αν τους είχαν χρεώσει με παλιές τιμές, δεν επιστρέφουν αυτόματα τη διαφορά αλλά πρέπει να το ζητήσετε εσείς. Εμένα μου είχαν χρεώσει το πάγιο του Οκτωβρίου με παλιά τιμή και στον επόμενο λογαριασμό δεν είχε επιστροφή της διαφοράς.

Δημοσ.

greeneye, nomiza oti ta paidia milousan oti 8a au3h8ei h monada tou EPAK, diladi tis xronoxrewshs otan eisai internet me ISDN/PSTN.

telika ay3i8ike omws to pagio!:(

alla kai pali simferei, afou au3hsane 1 eyrw to pagio tis PSTN/ISDN kai meiwsan 6 eyrw ayto tis ADSL!:lol:

dim_b, emena ton oktobrio kai noembrio me xrewsan kanonika, na paw na tous zitisw na mou to afairesoun?:roll:

Δημοσ.

Για να κάνουμε και διαφήμιση: DSL Phone by VIVODI 48 ? τον μήνα με 256/128 Kbps Internet και 2 αναλογικές γραμμές με 150 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας τον μήνα. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ούτε ΟΤΕ ούτε πάγια ούτε τίποτα.

Δημοσ.

predator, κανονικά πρέπει να τα αφαιρέσουν γιατί απ'ότι έχω δει, σε κάποιους λογαριασμούς ο Οκτώβριος έχει χρεωθεί με την νέα τιμή (19,90+ΦΠΑ). Εγώ θα πάω αυτές τις μέρες στον ΟΤΕ για να δω τι θα μου πουν.

Για να κάνουμε και διαφήμιση: DSL Phone by VIVODI 48 ? τον μήνα με 256/128 Kbps Internet και 2 αναλογικές γραμμές με 150 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας τον μήνα. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ούτε ΟΤΕ ούτε πάγια ούτε τίποτα.

Αν είσαι τυχερός και σε καλύπτει το δίκτυο της Vivodi (που έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι πότε έγινε η τελευταία επέκταση), και δεν έχεις την ατυχία να σου σβήσει το "παπάκι" όπως έπαθε ο bandito

Δημοσ.

tony_pap3, odws prepei na eisai polu tixeros an exei komvo i Vivodi stin perioxi sou.

Egw tous pernw edw k 2 mines til k mu lene pws kaliptoun tin misi perioxi mu( den kserw pws ginete auto) k pws apo vdomada se vdomada tha tis kaliptoun olokliri :?

Ade na doume ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...