Προς το περιεχόμενο

AntsP2P a real hacker challenge!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ενδιαφέρον μου για τα p2p είναι λίγο πολύ σε όλους γνωστό. Και να μην ειναι δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή.

Στα διαφορα πράγματα που δοκιμάζω και πειραματίζομαι βρήκα αυτό το project για το οποιο 2 πράγματα μπορώ να πω:

1. ένας ακόμα που έφτιαξε κάτι τέτοιο τον έχουν συλλάβει κάπου στην άπω ανατολή (δεν έχω χρόνο να ψάξω ώστε να παραθέσω αντίστοιχο link αλλα είχε σχέση με encryption που εδεινε σε files που ανταλλάσσονταν μέσα στο δίκτυο του)

2. αν πετύχει πιστεύω ότι θα είναι φοβερό όσον αφορά το θέμα προσωπικά στοιχεια (ίσως όχι τόσο για το νόμιμο η ιδεολογικό share)

τονίζω ότι το τελευταίο δεν ιάνει θέμα προς συζήτηση εδώ.

Το project αυτό το έχω τρέξει και έχω ασχοληθεί αλλα δεν θα πω tpt παραπάνω μια και δεν θα eimai σε θέση για τον επόμενο ένα μηνα και να δώσω απαντήσεις. Απλά το ποστάρω εδώ να ασχοληθείτε οι ενδιαφερόμενοι.

Και legontas ενδιαφερόμενοι δεν ennow άτομα που θέλουν να "κατεβάσουν" αλλα κάτι που einai πιο σημαντικό τώρα.

Ο Gwern προκαλεί edw να προσπαθήσουν να βρούν εν τελει ποιος είναι συνδεδεμένος στην άλλη άκρη και να σπάσει το encryption του.

Κατά την γνώμη μου αυτό είναι usefull hacking και θα χαρώ να δω στην Ελληνική σκηνή άτομα που θα ασχοληθούν με αυτό το open source project ώστε αν τυχόν τα πράγματα πάνε καλά....

Front News story: http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=1&id=606

official website: http://antsp2p.sourceforge.net/

Δημοσ.

paidia mipws ksexasate oti zeite stin europi k sxedon einai adinaton vasi nomothesias na sas katigorisoun oti antalasete arxeia??

kai tha prosthesw kai kati akoma pou mou eipe ena filaraki mou prin apo ligo k einai poli eksipno san idea

stin ameriki to 80% k isws parapanw katevazei mp3? apotelei ena megalo meros tou plithismou. ara to 80% thelei na katevazei nomima mp3 apo to net. ara prepei to sintagma na mporei na ton afinei. ara afou zoume se mia dimokratiki koinwnia prepei na perasei nomos o opoios tha prostateyei auto to 80% tou plithismou pou thelei na katevazei k na min to apagoreyei.

o noon noito

Δημοσ.

Αφενός σίγουρα δεν κατεβάζει Mp3 το 80% του πληθυσμού στην Αμερική (σκέψου ότι ένα 25% ζεί κάτω απο το όριο της φτώχειας) και αφετέρου ο συλλογισμός σου είναι τραγικά απλουστευμένος και κατά την γνώμη μου λανθασμένος...

Δημοσ.

παιδιά το post το άνοιξα για την πρόκληση από τεχνικής άποψης.

όχι ότι περιμένω απάντηση δημοσια από οποιον έχει ικανότητες να κάνει κάτι τέτοιο.

σχόλια περί ότι αλλου θέματος όχι εδώ παρακαλώ μια και θα προτιμήσω να μείνει καθαρό αυτό το topic από άλλες συζητήσεις άσχετες του θέματος που έθεσα

ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...