Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστηράκι ... (κλασσικά!)

yian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω την γνώμη σας....

Έχω ένα παλαιό pc που φοράει μια nvidia tnt2 ... Το pc μένει always on (24/7) γιατί τρέχει κάποια services στο δίκτυο μου, ωστόσο δεν έχει συνδεδεμένη οθόνη πάνω του (το όλο configure γίνεται μέσω remote desktop) και επειδή τελευταία το ανεμιστήρι της κάρτας κάπου ζορίζεται και κάνει σχετική φασαρία σκέφτομαι να το αφαιρέσω τελείως .

Υπάρχει περίπτωση να καεί η κάρτα ή δεν κινδυνεύει μιας και δεν έχει plugged την οθόνη αλλά ούτε τραβάει τρελλά γραφικά όσο το pc είναι ανοιχτό?

Πείτε καμιά γνώμη γιατί τελευταία από την βαβούρα που κάνει αργώ κάνα 5λεπτο παραπάνω να κοιμηθώ τα βράδια 8)

Δημοσ.

Μερικές tnt2 εβγαιναν χωρις καθολου ανεμιστηράκι οποτε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα...Αλλα πάλι δεν είμαι 100% σίγουρος αν η συγκεκριμένη θα μπορεί να δουλέψει ετσι!

Δημοσ.

Egw lew na to vgaleis, kai apo tous drivers tis nvidia na to valeis na douleuei se poly xamiles syxnotites gpu-mnimis..

Etsi ki alliws den tin xrisimopoieis opws eipes...

Etsi, kai athoryvo tha einai, kai eksasfalismenos tha eisai...

An kai i tnt2 prepei na antexei kai xoris fan alla mono me psyktra sto gpu.

Δημοσ.
ligo varu mou akougetai auto.min figei i karta mazi me tin psiktra..

Καθόλου.Σε μια 9500 που είχα είχα βάλει ψύκτρα από Athlon XP με 60άρη ανεμηστήρα και δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
ligo varu mou akougetai auto.min figei i karta mazi me tin psiktra..

Καθόλου.Σε μια 9500 που είχα είχα βάλει ψύκτρα από Athlon XP με 60άρη ανεμηστήρα και δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγώ είχα μια overclockαρισμένη tnt2 m64 που είχε παθητικό σύστημα ψύξης και δεν καταλάβαινε τίποτα, αλλά η ψύκτρα έκαιγε (δουλεύει ακόμα η κάρτα). Κατα τη γνώμη μου βγάλε το ανεμιστηράκι και άσε σκέτη την ψύκτρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...