panospanospanospanospanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Ποια είναι η γνώμη σας παιδιά? Ποιός λέτε είναι καλύτερος για βαριες εφαργογες και παιχνίδια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 profanws o Athlon 64 FX 55...eidika sta paixnidia...ekei den to pianei kaneis... twra gia varies efarmoges analogws...an oi efarmoges einai optimized gia P4 tote o EE einai ligo kalyteros...alliws o Athlon 64 FX 55 einai kalyterh epilogh
panospanospanospanospanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Πάντως παιδια απο οτι βλέπω στα περισσοτερα συγκριτικά για την ώρα η intel έχει μείνει λίγο πίσω στις επιδόσεις ανεξαρτήτως εφαργμογής. Προηγείτε η amd στα περισσότερα test και σε οσα βρίσκεται πίσω είναι με ελάχιστη διαφορά απο τον p4 ee. Εγώ ήμουν φανατικός υπερ της intel αλλά μετά απο όσα είδα και διάβασα πέρασα σε πλατφόρμα amd και ώς τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Περιμένω απο την microsoft τα 64 bit windows και να μην τα καθηστερεί άλλο εξαιτίας της intel. (Προφανώς η microsft έχει κάνει συμφωνία με την intel να βγάλει την τελική έκδοση των windows όταν βγουν οι 64 bit της intel
georgeadams Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Το ίδιο ακριβώς θέμα έχει ξανασυζητηθεί ΠΟΛΛΕΣ φορές και μάλιστα πολύ πρόσφατα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.