Καριώτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Γεια σας ρε παιδιά . Πριν από λίγο καιρό έβαλα μια έκδοση Linux (Knoppel 0.4) σε έναν δεύτερο σκληρό του μηχανήματός μου. Δεν έμεινα ευχαριστημένος και θέλω να την κάνω remove. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; προσπάθησα μέσα από MS Dos με εντολή fdisk ή fdisk /MBR αλλά τίποτα. Κάτι άλλο κανείς ; ευχαριστώ.
Καριώτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Ξέχασα να γράψω ότι στον άλλο σκληρό έχω τα XP
EGiorgos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 to ms dos den mporei na ton dei. dokimase na diagrapseis ton disko h to diamerisma pou exeis linux, mesa apo ta xp h pio sigoura me to partition magic. h entolh fdisk/mbr, epanaferei to master boot toy systhmatos. ayto tha to kaneis meta afou sbhseis ton disko tou linux(an exeis grapsei to mbr sto disko ekkinisis)
apoikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=372122&start=0#474157 Searching is good for your health
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.