Coilworks Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Ένας γνωστός μου έδωσε μια κάρτα γραφικών επειδή πήρε καινούρια, χωρίς να ξέρει τι είναι. Ήταν μέσα στον Dell που είχε αγοράσει. Απο ότι είδα είναι nVidia και μετά απο μια έρευνα που έκανα βασιμένος σε ένα στοιχείο (model: P117) βρήκα πως ίσως είναι μια NVIDIA Quadro NVS 280 (AGP). Στη φωτό τουλάχιστον ίδιες είναι. Απο την κάρτα μου είναι καλύτερη και έτσι είπα να τη βάλω αλλά έχω δύο προβλήματα. Το case bracket (δεν ξέρω πως είναι στα ελληνικά) που είναι μικρό για το κουτί μου και την έξοδο που είναι DVI-I (ενώ η οθόνη μου με ενσωματομένο καλώδιο είναι S/VGA). Οπότε χρειάζομαι έναν adapter DVI-S/VGA όπως αυτός: http://www.pc-extras.com/prods/addviv.html και ένα case bracket με μια τρύπα για το dvi και μία μικρή στρογγυλή για dvi-out νομίζω. Ξέρει κανείς που θα τα βρω αυτά, και αν υπάρχει τρόπος να επιβεβαιώσω τον τύπο της καρτας;
Narayan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Για να καταλάβουμε καλά... η κάρτα έχει μόνο DVI-I έξοδο, και το σιδερένιο bracket επάνω στο οποίο βρίσκεται η έξοδος αυτή είναι μισού μεγέθους (σε σχέση με το κανονικό); Αν είναι έτσι τότε ναι, ένας τέτοιος μετατροπέας πιθανότατα να δουλέψει με την κάρτα και να δώσει αναλογικό (VGA) σήμα. Όσο για bracket φαντάζομαι πως μπορείς να βρείς από κάποια καμμένη κάρτα, απλά θα έχεις μία τρύπα σε μέγεθος βύσματος D-15 SUB δίπλα στην DVI-I έξοδο.
Coilworks Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Σωστά, έχω μια καμμένη κάρτα, ποτηροτρύπανο δεν έχω βέβαια . Αλλά μετατροπέα που θα βρώ;
Narayan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Έχει το Πλαίσιο με ?6 περίπου... αν σου φαίνονται πολλά στείλε κανά ΡΜ να δούμε τι μπορεί να γίνει
Coilworks Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Μου έδωσαν έναν αντάπτορα στο Πλαίσιο τσάμπα (βρήκαν έναν οι τεχνικοί στο γραφείο τους). Θα πάρω και το λαμάκι απο τον κάτοχο της κάρτας αύριο οπότε είμαστε κομπλέ. Ευχαριστώ για τη βοήθεια Narayan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.