Προς το περιεχόμενο

Apomakrismeno mIRC (Bnc)

kazantzidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΔΕ μπορω να καταλαβω γιατι ενοχλουνται με το θεμα του thread μερικοι.Κι εγω το βρισκω ανουσιο αλλα δεν εχει νοημα να επιτεθω στο παιδι.Και ειδικα ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΔΟΚΙΜΗ.Δεν ειναι κακο να μαθαινεις νεους τροπους να χειριζεσαι το PC ,εστω κι αν δεν ειναι απολυτα "εξυπνο" , "λογικο" αυτο που θελει να κανει.Αν το παρουμε ετσι και το irc μαλακια ειναι και βγειτε εξω να γνωρισετε ανθρωπους αντι να chatαρετε σα τα lamerια.Δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα ουτε τις ιδιες συνηθειες.Θα προτιμουσα λοιπον να δω ενα ευγενικο "ρε φιλε αυτο που θες δε βρισκω να χει νοημα αλλα τελοσπαντων κανε αυτο κι εκεινο αν θες να το κανεις anyway".Οχι τοσος φανατισμος ομως.

Αυτα........ και δυστυχως δε μπορω να προσφερω καποια βοηθεια. :/

Δημοσ.
stathispap:

1on) Giati ston sigkekrimeno ipologisti to nick mou 8a eina online 24 wres. Etsi mpainw apo opou 8elw k milaw me to nick moy

2on) Giati 8elw na eimai stin polh moy kai na exw allo host....

3on) Etsi gia na ma8w pws ginete

Se kalipsa? :)

3erw oti apo opoiondipote ipologisti mporeis na eisai sto irc me to nick soy.... eleos..

Gia to 2o ean katalava auto pou katalava, den ginete. Den ginete na eisai stin Polh SOU kai na exeis ALLO host. :)

Oi lyseis gia tin periptwsh sou den einai polles.

1h lysh : Apomakrismeni diaxeirisi, eite me tin enswmatwmeni pou exoun ta Windows XP eite me kapio allo programma, to kako me auto einai pws prepei kai ston ypologisth pou tha eisai stin alli poli na exeis to idio programma. Epomenws pio eukoli lysh, i apomakrismeni diaxerisi twn XP.

2h lysh : Mporeis na peraseis kapio bnc sto pc sou (http://www.ircadmin.net/bnc/windows.php), egw tha sou proteina to psybnc to opio einai ena apo ta kalytera (http://www.tuttoirc.it/psy-download.php)

Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά...Με παρεξηγήσατε....Δεν ήθελα να το προσβάλλω το παιδί....Έχω νομίζω αποδείξει με την παρουσία μου στο Forum εδώ και ΠΑΡΑ πολλά χρόνια, οτι έχω βοηθήσει (και φυσικά έχω βοηθηθεί) και έχω δηλώσει πως όποιος θέλει βοήθεια δεν την αρνήθηκα ακόμα και live time (και στο IRC, gr.irc.gr #insomnia) και ειδικά πάνω σε θέματα IRC. Εξάλλου γιαυτό συνεχίζω.

Όμως κάτι φορές βλέπω απαράδεκτες ερωτήσεις, χωρίς ουσία. Υποτίθεται οτι το forum είναι για να προσφέρει κάτι ουσιαστικό, όχι για να γεμίζουμε απλώς την Mysql με threads! Κάποιος πληρώνει γιαυτό......που εμείς απολαμβάνουμε στο έτσι. :shock:

Η ερώτηση αυτή ήταν απαράδεκτη, χωρίς νόημα και ουσία, χωρίς να έχει να προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Γιαυτό και επιτέθηκα λεκτικά κατά τον τρόπο που είδατε....Εν τούτοις απάντησα και στο ερώτημα....

Το όλο thread έχει πάρει λάθος δρόμο, και το αναφέρω στον αρμόδιο moderator να επιληφθεί.

Συγγνώμη για κάθε παρεξήγηση που ίσως προέκυψε, ελπίζω να ξέρετε οτι προσωπικά δεν κρατάω κακία σε κανέναν, ούτε θέλω να προκύπτουν εδώ μέσα σκηνικά του στυλ "Μαζί σου Jheremias" ή "Σωστός ρε kazantzidis, ποιος νομίζει οτι είναι". Αυτά έχουν θέση σε αρένα ή σε ποδοσφαιρικό γήπεδο παρά σε ένα τεχνολογικό forum, όπως το Insomnia.

Πάντα φιλικά,

Νίκος

Δημοσ.

Jher την προσφορα σου ολοι την αναγνωριζουμε και αλλωστε και εμενα με εχεις βοηθησει παλιοτερα σε αλλα θεματα (ξερεις εσυ!) αλλα εδω δεν εχεις δικιο. Και εγω πολλες φορες βλεπω ποστς ιδιως στο κομματι του φορουμ που κανω εγω moderation και πραγματικα μου πεφτουν τα μαλλια απο αυτα που ρωτιουνται, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι κι εγω πριν πολλα χρονια οταν ημουν στα πρωτα βηματα μου στο ιντερνετ ρωτουσα πραγματα που για αλλους φαινοντουσαν γελοια.. Με αυτο το σκεπτικο και εχοντας στο μυαλο οτι στο φορουμ μπαινουν απο 13 χρονων και μεγαλυτεροι, ας αφηνουμε να ακουγονται ολα αρκει να μην προσβαλλουν καποιον.

Δημοσ.

Δεν βλέπω άλλες τεχνολογικές απαντήσεις.

Αν δημιουργηθούν απορίες με κάποιο software από αυτά που αναφερθείσαν υπάρχει το ανάλογο forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...