Προς το περιεχόμενο

Μεγάλη Απογοήτευση!!!

Milkywaygrad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

dimmeneidis

Τίποτα δεν γινεται με τους αλλους Drivers. Έχω της ASUS μέσα τώρα και τρέχει λίγο καλύτερα ....

...Aν αυτό βλέπεις, γράψε το με μεγάλα έντονα γράμματα για να το διαβάσουν κι οι υπόλοιποι...

Έχω 768 RAM, 1.8 P4, MB: ASUS AX8x αλλά ενώ η μητρική έχει 8χ Slot και η καρτα έχει 8χ μου λέει σε ένα πρόγραμματάκι που έχω ότι είναι 4χ

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις 512 ΜΒ RAM με ίδια τσιπάκια μνήμης - βεβαιώσου πως έχεις τουλάχιστον DirectX 9.0b *σωστά* εγκατεστημένο και, άν συνεχιστούν τα προβλήματα, προχώρα σε κάποιο BIOS update - δες και τί υπάρχει από drivers της motherboard σου στο site τους.

...Οσο για το post που "διασκέδασε" κάποιους.......

*Αυτό* έχω δει να γίνεται σε κάμποσες κάρτες ATI/ΝVIDIA, *αυτό* έγραψα στον φίλο μας. Αν τώρα πιστεύετε πως το πρόβλημα που αναφέρεται λύνεται με τους τελευταίους drivers (...κατά 90% ΝΑΙ .... αλλά περισσεύει ένα 10% που δεν βλέπει φως...) ή/και σχόλια επί των απαντήσεων είναι δικαίωμά σας να το λέτε - μονάχα να μην ξεχνάτε ότι εδώ έχετε το post κάποιου που ζητάει βοήθεια & λύσεις.... και δεν του προσφέρατε τίποτα περισσότερο από λίγο γέλιο στον πόνο του....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To trofodotiko exeis? Posa watt?

Off-topic.

Εντελώς.

Δεν πιστεύω να θες να συσχετίσεις τις επιδόσεις ιδιαίτερα της συγκεκριμένης κάρτας γραφικών με το τροφοδοτικό του παιδιού , γιατί θα ανοίξω το παράθυρο και θα πηδήξω κάτω...

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ DRIVERS. Ορίστε, το έγραψα. Με τους Asus κάτι έγινε αλλά όχι και πολλά. Εβαλα όλους τους καινουριους Drivers για: BIOS, AGP Slot, για την Κάρτα, κατι IDE Drivers αλλά η διαφορά ναι μεν καλύτερη αλλά μηδαμινή αν όχι η ίδια. Απλά η κάρτα δεν είναι και τόσο καλύτερη απο την άλλη φυσιολογικά απο ότι καταλαβα.

Το παιχνίδι που εχω δοκιμάσει μέχρι τώρα ειναι το NFS Underground2. Το είχα σε 1024χ768 σε μέτρια Detail level με την παλιά κάρτα και έπαιζε οριακά. σε 1 βαθμό μεγαλύτερο Detail κόλλαγε. Ακριβώς έτσι συμπεριφέρεται και η 9550 ακόμα και με τους καινουριους Drivers.

Αν έβαλες τους νεότερους οδηγούς από την ATI (4.11), το νεότερο DirectX (9.0c) το οποίο το υπάρχει στο cd του NFSU2,

έβαλες το νεότερο ΒΙΟS της μητρικής σου, έβαλες τους νεότερους οδηγούς για το chipset της μητρικής σου και έκανες LOAD OPTIMIZED DEFAULTS στο BIOS (σε κάποιες μητρικές αλλάζει ρυθμίσεις που δεν εμφανίζονται στο μενού), δοκίμασε αυτό που μου είπε ένας γνωστός που έχει μια τέτοια vga: Υπερχρονισμό του πυρίνα της, επειδή αντέχει μεγάλο υπερχρονισμό. Αριθμούς δεν έχω τώρα όμως να σου πω πόσο αντέχει.

Τί σόι μητρική λες πως έχεις; Η Asus δεν την έχει. Όλα τα μοντέλα για Πέντιουμ 4 λέγονται P4κάπως, ενώ για Άθλον Α7κάπως. Η δική σου, τί είναι τελικά;

Φίλε μην το ψάχνεις, ο P4 φταίει. Έχω και εγώ P4 (Willamette) 1.9GHz και η FX 5700 (@ 500MHz core/ 700MHz memory) βγάζει στο NFS Underground 9 - 25 FPS. Η συγκεκριμένη κάρτα σε άλλο υπολογιστή με P4 (Northwood) 2.6GHz έπαιζε το συγκεκριμένο παιχνιδι με 30 - 55 FPS. Εγώ έχω πειστεί ότι φταίει ο επεξεργαστής που σέρνεται, ίσως και η ταχύτητα επικοινωνίας Ram-CPU καθώς το σύστημά μου έχει 512ΜΒ SDRAM 133MHz (CL 2). Οπότε κατα 99,999% (αφήνω και ένα 0,001%) ο επεξεργαστής δεν αξιοποιεί πλήρως την κάρτα γραφικών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...