Milkywaygrad Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Ρε παιδιά πήρα σήμερα μια ASUS ATI RADEON 9550 128mb ενώ πρίν είχα μία ATI 9000 Pro 64mb και μου παίζει ακριβώς το ίδιο. Εκεί που κόλλαγε η μία εκεί κολλάει και η άλλη στις ίδιες αναλύσεις και συμπεριφέρεται γενικώς όπως και η παλιά. Ούτε κάτι παραπάνω δεν μπορώ να βάλω στα παιχνίδια. Οι Drivers βέβαια είναι απο το CD αλλά και τους καινουριους να βάλω τί διαφορά θα έχει; Στην παλιά είχα τους πιό καινούριους αλλά δέν έκαναν στην καινούρια και έτσι έβαλα αυτούς που είχε το CD. Και μου αρέσει που αυτός στο πλαίσιο μου λέει: "Καμία σψέση η μία με την άλλη, εδώ μιλάμε για τρελές ταχύτητες. Κρίμα τα 70 ευρώ. Και δεν έπαιρνα την 9600 XT; Λέτε να κάνω εγώ λάθος; είναι πράγματι καλύτερη η 9550; :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Drivers me drivers exoun diafora.Eidika se orismena paixnidia,megalh diafora. Dokimase na valeis toys omega drivers hia thn ATI sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospanospanospanospanos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Φίλε μου δυστηχώς η μόνη διαφορά στην κάρτα που αγόρασες με την προηγούμενη είναι οτι η καινούργια απλά υποστηρίζει το directx 9. Όσον αφορά την ταχύτητα πράγματι η διαφορά είναι αμελητέα, μιας και οι 2 ανήκουν στην λεγόμενη "χαμηλή" κατηγορία. Δοκίμασε πάντως να εγκαταστήσεις τους catayst 4.11 και το directx 9.oc. Ίσως η αγορά μιας radeon 9600XT να σου έδινε καλυτερα αποτελέσματα, αλλά ακόμα και αν μπορέσεις να βρείς μια μεταχειρισμένη 9700 pro θα δείς θαυμάσιες επιδόσεις. Τι σύστημα έχεις? (cpu, motherboard, μνήμη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrious Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Κάπου είδα ένα mod 9550->9600 ψάξε στο google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Καλά δεν είναι δά και ίδιες οι 9000 και η 9550 σε επιδόσεις... Η μία έχει και RV350 Core,με λίγο overclock μπορείς να την ξυπνήσεις κάπως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=A9550%20SERIES 8A SOY PROTEINA NA PERASEIS TOYS TELEYTAIOYS DRIVERS POY DINEI H KATASKEYASTRIA STHN SELIDA THS - META NA DOKIMASEIS SE MIA ALLH EGKATASTASH WINDOWS (OXI NA KANEIS FORMAT - APLA MIA AKOMA EGKATASTASH SE KAPOIO ALLO PARTITION 'H DISKO) - META NA DEIS TOYS OMEGA KAI, AN SYNEXISTOYN TA PROBLHMATA, TOTE NA PROBLHMATISTEIS GIA THN EPILOGH SOY. ME THN DIKH MOY (GIGABYTE 9200 128MB) PROKOPH DEN EIDA SE GAMES PARA MONO ME TOYS DRIVERS TOY SYNODEYTIKOY CD KAI TOYS PROHGOYMENOYS APO AYTOYS POY EXEI TWRA STO SITE THS H GB. APLA YPO8ETW PWS DEN EINAI TOSO SYMBATOI OI ATI DRIVERS ME KA8E KARTA RADEON POY BGAINEI....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=A9550%20SERIES 8A SOY PROTEINA NA PERASEIS TOYS TELEYTAIOYS DRIVERS POY DINEI H KATASKEYASTRIA STHN SELIDA THS - META NA DOKIMASEIS SE MIA ALLH EGKATASTASH WINDOWS (OXI NA KANEIS FORMAT - APLA MIA AKOMA EGKATASTASH SE KAPOIO ALLO PARTITION 'H DISKO) - META NA DEIS TOYS OMEGA KAI' date=' [b']AN [/b]SYNEXISTOYN TA PROBLHMATA, TOTE NA PROBLHMATISTEIS GIA THN EPILOGH SOY. ME THN DIKH MOY (GIGABYTE 9200 128MB) PROKOPH DEN EIDA SE GAMES PARA MONO ME TOYS DRIVERS TOY SYNODEYTIKOY CD KAI TOYS PROHGOYMENOYS APO AYTOYS POY EXEI TWRA STO SITE THS H GB. APLA YPO8ETW PWS DEN EINAI TOSO SYMBATOI OI ATI DRIVERS ME KA8E KARTA RADEON POY BGAINEI....... ΆΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Εντελώς άκυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milkywaygrad Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Έχω 768 RAM, 1.8 P4, MB: ASUS AX8x αλλά ενώ η μητρική έχει 8χ Slot και η καρτα έχει 8χ μου λέει σε ένα πρόγραμματάκι που έχω ότι είναι 4χ. Απο overclocking και τέτοια δέν έχω ασχοληθεί καθόλου αλλά θα κοιτάξω. Ευχαριστώ παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrious Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Ανβάθμησε τους drivers της μητρικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex_gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=A9550%20SERIES 8A SOY PROTEINA NA PERASEIS TOYS TELEYTAIOYS DRIVERS POY DINEI H KATASKEYASTRIA STHN SELIDA THS - META NA DOKIMASEIS SE MIA ALLH EGKATASTASH WINDOWS (OXI NA KANEIS FORMAT - APLA MIA AKOMA EGKATASTASH SE KAPOIO ALLO PARTITION 'H DISKO) - META NA DEIS TOYS OMEGA KAI' date=' [b']AN [/b]SYNEXISTOYN TA PROBLHMATA, TOTE NA PROBLHMATISTEIS GIA THN EPILOGH SOY. ME THN DIKH MOY (GIGABYTE 9200 128MB) PROKOPH DEN EIDA SE GAMES PARA MONO ME TOYS DRIVERS TOY SYNODEYTIKOY CD KAI TOYS PROHGOYMENOYS APO AYTOYS POY EXEI TWRA STO SITE THS H GB. APLA YPO8ETW PWS DEN EINAI TOSO SYMBATOI OI ATI DRIVERS ME KA8E KARTA RADEON POY BGAINEI....... Wx to mati mou! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Γεια σου ρε νεμο με τα ωραια σου! Βασικα καπου ειχα και τους catalyst 3.4 αμα θες φιλε dimmeneidis μηπως σπινταρει η καρτα. και αμα δε βρεις τους τελευταιους drivers απο το site gigabyte, δοκιμασε να κατεβασεις τους drivers απο την asus.com. Καπου διαβασα οτι πανε σφαιρα αυτοι κλασεις ανωτεροι. χιχιχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=A9550%20SERIES 8A SOY PROTEINA NA PERASEIS TOYS TELEYTAIOYS DRIVERS POY DINEI H KATASKEYASTRIA STHN SELIDA THS - META NA DOKIMASEIS SE MIA ALLH EGKATASTASH WINDOWS (OXI NA KANEIS FORMAT - APLA MIA AKOMA EGKATASTASH SE KAPOIO ALLO PARTITION 'H DISKO) - META NA DEIS TOYS OMEGA KAI' date=' [b']AN [/b]SYNEXISTOYN TA PROBLHMATA, TOTE NA PROBLHMATISTEIS GIA THN EPILOGH SOY. ME THN DIKH MOY (GIGABYTE 9200 128MB) PROKOPH DEN EIDA SE GAMES PARA MONO ME TOYS DRIVERS TOY SYNODEYTIKOY CD KAI TOYS PROHGOYMENOYS APO AYTOYS POY EXEI TWRA STO SITE THS H GB. APLA YPO8ETW PWS DEN EINAI TOSO SYMBATOI OI ATI DRIVERS ME KA8E KARTA RADEON POY BGAINEI....... min ton kremasoume ki olas..tin gnomi tou eipe to paidi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Milkywaygrad Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Όλα καλά. Έκανα Overclock. Έβαλα τη μνημη στα 4300Gb και μου παίζει το Doom3 καλύτερα και απο την 9800Xt. Πλάκα κάνω. Τίποτα δεν γινεται με τους αλλους Drivers. Έχω της ASUS μέσα τώρα και τρέχει λίγο καλύτερα αλλά δέν μπορώ να καταλάβω γιατί το AGP είναι στα 4x ενώ MB και VGA card είναι 8x. Με αναβάθμηση των Drivers της μητρικής θα φτιάξει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 To AGP 4Χ-8Χ-1000Χ δυστυχώς δεν κάνει καμιά διαφορά, εφόσον οι κάρτες χρησιμοποιούν ακόμα τη δική τους μνήμη. Η διαδικασία για να αγοράσω εγώ κάρτα γραφικών είναι η εξής: Διαβάζω τουλάχιστο 3 reviews - συγκριτικά στο internet. Άν τυχόν έχω κάποια αμφιβολία βάζω και δω ένα post. Μετά αγοράζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Μητρική ποιά έχεις είπαμε? Κατέβασε κάνα driver για τη μητρική για να "καταλάβει" το λειτουργικό το AGP/PCI/USB σου και λοιπές συσκευές της μητρικής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.