Προς το περιεχόμενο

Πορωμένος με τον προγραμματισμό?

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι γενικό και πιστεύω λίγο πολύ να έχει απασχολήσει αρκετούς από μας, απλά εγώ ψάχνω κυρίως άτομα από το Ηράκλειο :)

Λοιπόν....για να ξεκινήσω κάπως.

Είμαι απόφοιτος της Πληροφορικής του 2003. Ακαδημαικά λίγο πολύ έχω ασχοληθεί με διάφορα γενικά θέματα (όπως όλοι μας) αλλά πρακτικά έχω 2 χρόνια προυπηρεσία σε Java και related τεχνολογίες (δε θα κάτσω να αναφέρω το βιογραφικό μου :P).

Πολλές φορές έχω σκεφτεί να ξεκινήσω κάτι δικό μου (δεν εννοώ μια επιχείρηση :D) αλλά κάποιο project έτσι στον ελεύθερο μου χρόνο (όσο μου απομένει.I have a full time job!) στην αρχή και σταδιακά βλέποντας και κάνοντας.

Παρ'όλ'αυτά δε το έχω κάνει για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος όμως από όλους που έχω εντοπίσει είναι πιστεύω το γεγονός ότι δεν συναναστρέφομαι με άτομα που έχουν την ίδια βλέψη με μένα ή πιο σωστά, δεν είναι τόσο πορωμένοι ώστε να ξεκινήσουν κάτι συν του ότι ο καθένας μας έχει άλλα που τον απασχολούν.

Αυτό που ψάχνω λοιπόν για αρχή, είναι ενδιαφερόμενους για να ξεκινήσουμε κάτι σαν community εδώ στο Ηράκλειο όπου θα ασχολούμαστε με οτιδήποτε έχει να κάνει με software development (analysis, design, testing, documentation κτλ!).

Για αρχή δε θα θελα να του βάλω κάποια όρια όσον αφορά το είδος ή την κατεύθυνση. Αυτό που πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό είναι να έχετε(έχουμε) όρεξη και μεράκι για αυτό που θα κάνουμε!

Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσω PM και όσοι μαζευτούμε μπορούμε να κάνουμε ένα αρχικό meeting για να το συζητήσουμε περαιτέρω.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής μου έχουν στείλει 2 άτομα PM.

Δυστυχώς ο ένας από αυτούς είναι στην Αθήνα... :(

Βασικά ανέφερα στο post ότι ψάχνω άτομα εδώ στο Ηράκλειο και αυτό γιατί πιστεύω θα είναι πολύ δύσκολο να κρατάμε επικοινωνία εξ' αποστάσεως σαν μέλη του community. Όπως το σκέφτομαι, θέλω σαν μέλη να έχουμε άμεση επαφή. Αν ήταν έτσι χρησιμοποιούσαμε και ένα forum!

Το δεύτερο άτομο που μου έστειλε ναι μεν είναι Κρήτη αλλά είναι Χανιά...

Θα ήθελα να προχωρήσω λίγο παραπέρα και να πω πως μελλοντικά ίσως αυτό το community να εξελιχθεί και σε μια start-up εταιρία η οποία τυχόν να αναζητήσει χρηματοδότηση από κάποιον Venture Capital.

Δημοσ.

Υπο normal συνθήκες θα με ενδιέφερε αλλά φεύγω στρατό τώρα οπότε πέρνει αναβολή....

Ξέρω VB, Java, VBA, Delphi, και λίγη C++ την οποία σκοπεύω να καλλιεργήσω.

Επίσης ξέρω php και asp από scripting και έχω στήσει εμοπρικά πακέτα για e-Shops κυρίως με apache+php+mysql

Παρόλο που η ειδίκευση μου είναι σε security τον παλεύω και τον προγραμματισμό!

:wink:

Αν μετά το σττρατό μπορώ να join...θα join!

:wink:

Δημοσ.

Μου έστειλε ακόμα ένα άτομο PM με την πιθανότητα +1.

Μέχρι στιγμής δηλαδή είμαστε 4+1.

Θα ήθελα να τονίσω πως όσο πιο πολλοί είμαστε για αρχή, τόσο καλύτερα.

Ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι για το αν θέλετε να συμμετέχετε, στείλτε ένα PM ώστε να κανονίσουμε μία συνάντηση όλοι μαζί να πούμε 5 πράγματα και ίσως το δείτε με άλλο μάτι. :)

Όπως είπα και στο πρώτο post, δεν χρειάζεται να έχετε συγκεκριμένες γνώσεις προγραμματισμού. Όλοι όσοι ασχολούντε με Software Development είναι ευπρόσδεπτοι και όλοι έχουμε να μάθουμε κάτι ο ένας από τον άλλο.

Δημοσ.

αν ειστε τοσο πορωμενοι , αχ και εγω ειμαι αλλα ειμαι ΗΜΜΥ Αθηνα βλεπεις και δεν το πολυπαλευω παρα μονω με Delphi,C/C++,win32 ASM , ας κανουμε μια ομαδουλα και ας γραφτουμε στο :idea:

http://www.rentacoder.com

και ας μοιραζομαστε τα λεφτα απο τα προτζεκτς :!:

To εχουνε κανει τοσοι και τοσοι :!:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...