pcnet_user Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Έχω εδώ και δύο μήνες μία ASUS 9950GE (5900/128) σε mobo GIGABYTE 7VAX (VIA KT400) με ATHLON XP 2000+... Με το που την κότσαρα επάνω μου πέταξαν μήνυμα οι οδηγοί της nvidia ότι δεν τροφοδοτείται σωστά και ρίχνουν την απόδοση της... Για να σας προλάβω, ΝΑΙ έχω συνδέσει την επιπλέον τροφοδοσία που απαιτεί απ' ευθείας στο τροφοδοτικό και έχω δοκιμάσει τρία διαφορετικά τροφοδοτικά με τελευταίο το ANTEC NEOPOWER 480W. Έχω ελέγξει και τις συνδέσεις για τίποτα καμένο αλλά είναι όλα εντάξει. Έχω δοκιμάσει και διαφορετικές εκδόσεις οδηγών είτε τις ASUS είτε της NVIDIA αλλά τίποτα... Μόνο σε αρκετά παλιές εκδόσεις δεν πετάγεται το μήνυμα αλλά αν όντως δεν τροφοδοτείται σωστά μπορεί να δημιουργηθεί κανά πρόβλημα... Έχω αυξήσει και τη τάση στο δίαυλο (ουδέν αποτέλεσμα) Άπειρες αναζητήσεις στο google καμία λύση (το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα) Τη δοκίμασα σε άλλο motherboard και παίζει κανονικά... Καμία ιδέα πριν τα χώσω γαι ακόμα μία αναβάθμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcnet_user Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Ζόρικο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.