Prof_Chaos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Λοιπόν απλά θέλω να τρέχω ορισμένα παιχνίδια με ΑΑ και ΑF και όχι όλα.Πώς θα το κάνω αυτό χώρις να επηρεάζονταί τα άλλα παιχνίδια; Δοκίμασα το radlinker αλλα το μονο που κάνει είναι να αλλάζει τις γενίκες ρυθμισεις της κάρτας και οχι του συγκεκριμένου παιχνίδιου που εγώ ορίζώ. ο τρόπος που χρησιμοποιώ το radlinker ειναι ->δεκσί κλίκ στο game->custom settings->και πειράζω .. Μήπως φταίει που έχω τους 4.12b με το control panel και δεν δουλεύει καλά το radlinker με το control panel των drivers.τι απ όλα φταίει.. Κανένα αλλο προγραμμα που το επιτυνχάνει αυτό;ακούω προτάσεις thanks!
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Χωρις να το εχω δοκιμασει,απο το control center των catalyst,στο profiles,νομιζω μπορεις να κανεις αυτο που ζητας.
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 thanks gio alla auto den kanei ayto pou zitao.Gia na to kano pio liana.. Exo 5 paixnidia 1)To doom3 thelo na trexei me AA kai AF sto 2x (leme tora) 2)To PES3 AA kai AF 4x ekastos 3)NFSU me apenergopoihmena kok.. Koinos thelo standar rithmiseis gia ta paixnidia auta xoris na xreiazetai na kano restart kathe fora pou thelo na pekso kapio allo.Ginetai tpt? Giati gia na allaksei to AA kai to AF thelei restart sta XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.