ksp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Ekana format sto Compaq Presario 2527EU kai afou perasa ta WIN XP HOME apo to cd pou sunodeyei to mixanima, kapoia ylika den ta vriskei i ta exei anagnwrisei kai den douleuoun. P.X Oi yperu8res den douleuoun... Otan kleinw tin o8oni meta den anoigei... Ti ftaiei? Mporei na voi8isei kapoios?
stefanos_79 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Κοιταξε να δεις πως έχει το πράγμα ο φορητος σου λογικα συνοδευεται απο τα original windows και απο τα quick system restore cds.Σε αυτα τα cd περιέχονται το λογισμικο και ολοι οι drivers των συσκευων του φορητου σου.Αν κανεις φορματ με τo cd των xp λογικο ειναι να μην αναγνωρισει καποιες συσκευες.Σε αυτη την περιπτωση κατεβαζεις τους οδηγους των συσκευων απο το site και μονο απο εκει της compaq.Εκει υπαρχουν οι καταλληλοι drivers για το μοντελο presario που εχεις. Kαι εγω έχω cοmpaq presario και οταν έκανα φορματ με το cd των xp είχα παρομοια προβληματα δεν μου αναγνώρισε κάρτα γραφικων,καρτα δικτύου,υπερυθρες.Και έτσι αναγκαστηκα να ξανακανω φορματ με τα recovery cds.Βεβαια καλο ειναι να ριχνεις καμια ματια που και που στο site της compaq για updated drivers. Ps.Mε τα system restore cd σβήνονται τα πάντα ακομα και τα partition που πιθανον να έχεις κανει.Εγω ειχα κανει partition και μετα εκανα φορματ και έχασα κοντα στα 20 γιγα mp3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.