snik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Παιδια εχω μερικα παιχνιδια για pc και μετα απο επανελημενα format εχω χασει τα saves τους μπορειτε να μου πειτε μερικα sites που εχουν saves για να κατευασω :roll:
Liquido Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 http://www.gamecopyworld.com/ den isxyei gia ola ta games omws
polaki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Sto suprnova eixa dei ena torrent pou eixe ola ta autosaves tou Doom3. Pistevo afto einai para polu kali idea, kai tha me endiefere polu kai emena (ennoeitai oxi mono gia to doom). Polles fores ftano se ena simeio kai variemai, alla thelo na do ti uparxei parakato, me ta autosaves afto tha mou itan polu kalo,alla den exoun kai ola ta games autosave anyway....
Dyolf Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Βασικά πες μας για ποια games θέλεις saves μπας και τα έχουμε
nick#18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 για mafia: the city of lost heaven εχετε τιποτα εχασα τα δικα μου και δεν βρησκω πουθενα
alexzzz Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 για mafia: the city of lost heaven εχετε τιποτα εχασα τα δικα μου και δεν βρησκω πουθενα εδώ πασάκαμ.... btw... μέχρι πριν από κάνα χρόνο κρατούσα save από όλα μου σχεδόν τα παιχνίδια. Τώρα μόνο από το fm...
nick#18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 φιλε μου για ps2 τι να τα κανω ??? και πως γινετε να ειναι κατι kb μονο ενω αυτα που ειχα ηταν κατι mb???
alexzzz Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 φιλε μου για ps2 τι να τα κανω ??? και πως γινετε να ειναι κατι kb μονο ενω αυτα που ειχα ηταν κατι mb??? Χμ.... Αυτά είναι save για pc. Δεν το διευκρίνισες και είμαστε και στο pc section. Για ps2 δεν μπορώ να βοηθήσω.
nick#18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 οχι για ps2 για pc θελω αλλα δεν μπορω να καταλαβω την σελιδα που ειναι το download link ?
alexzzz Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 οχι για ps2 για pc θελω αλλα δεν μπορω να καταλαβω την σελιδα που ειναι το download link ? Sorry φίλε μου... δεν διάβασα καλά τι απάντησες... ήταν και το πότο χτες και δεν είδα ότι αυτά που σου έστειλα ήταν για ps2... εδώ και εδώ και είχαμε και εμείς τελικά εδώ τι διάολο... ένα από όλα θα το πέτυχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.