Προς το περιεχόμενο

PC Save Games

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μερικα παιχνιδια για pc και μετα απο επανελημενα format εχω χασει τα saves τους μπορειτε να μου πειτε μερικα sites που εχουν saves για να κατευασω :roll:

Δημοσ.

Sto suprnova eixa dei ena torrent pou eixe ola ta autosaves tou Doom3.

Pistevo afto einai para polu kali idea, kai tha me endiefere polu kai emena (ennoeitai oxi mono gia to doom).

Polles fores ftano se ena simeio kai variemai, alla thelo na do ti uparxei parakato, me ta autosaves afto tha mou itan polu kalo,alla den exoun kai ola ta games autosave anyway....

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
για mafia: the city of lost heaven εχετε τιποτα εχασα τα δικα μου και δεν βρησκω πουθενα

εδώ πασάκαμ....

btw... μέχρι πριν από κάνα χρόνο κρατούσα save από όλα μου σχεδόν τα παιχνίδια. Τώρα μόνο από το fm...

Δημοσ.

φιλε μου για ps2 τι να τα κανω ??? και πως γινετε να ειναι κατι kb μονο ενω αυτα που ειχα ηταν κατι mb???

Δημοσ.
φιλε μου για ps2 τι να τα κανω ??? και πως γινετε να ειναι κατι kb μονο ενω αυτα που ειχα ηταν κατι mb???

Χμ....

Αυτά είναι save για pc. Δεν το διευκρίνισες και είμαστε και στο pc section. Για ps2 δεν μπορώ να βοηθήσω.

Δημοσ.
οχι για ps2 για pc θελω αλλα δεν μπορω να καταλαβω την σελιδα που ειναι το download link ?

Sorry φίλε μου... δεν διάβασα καλά τι απάντησες... ήταν και το πότο χτες και δεν είδα ότι αυτά που σου έστειλα ήταν για ps2... :-D

εδώ και εδώ και είχαμε και εμείς τελικά εδώ

τι διάολο... ένα από όλα θα το πέτυχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...