Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Medal of Honor

Dude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω άπαντες τους ινσομνιακς.

Αντιμετωπίζω το ακόλουθο πρόβλημα.Έχω (δυστυχώς) μια Diamond Stealth SIII540 16MB και δεν μπορώ να ξεκινήσω με τίποτα το παιχνίδι.Όταν ξεκινάει,βγάζει το console και μετα με πετάει στο desktop σε μικρότερη ανάλυση από την αρχική.Δοκίμασα αλλαγή ανάλυσης αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα.Μην μου προτείνετε αλλαγή κάρτας γιατί αυτή την εποχή δεν γίνεται.Υπάρχει κάποια άλλη λύση.Το θέλω αυτό το παιχνίδι.

Please help.....

Δημοσ.

Απο οτι γραφει και στο read me file του παιχνιδιου η συγκεκριμενη καρτα(και πολλες αλλες) εχουν προβλημα αναπαραγωγης του παιχνιδιου!! mad.gif" border="0

Δημοσ.

file Dude otan teliosi to fortoma kai soy lei pata to koympi gia na sinexisis to peixnidi patas tautoxrona to aristero Alt kai to enter,proipothesi epidi i karta poy exis den mpori na di3i para pola xamilose tis apetisis,an katalaba kala to problima soy.

Δημοσ.

Στον "μικρό" Η/Υ έχω μία Matrox G200. Δοκίμασα να βάλω το ΜΟΗΑΑ. Έγινε κανονικά το setup, αλλά μόλις δοκίμασα να δω τα μενού του παιχνιδιού, μου εμφάνιζε άσπρα κουτιά!! Έτρεξα την πρώτη αποστολή, και με πέταξε στο desktop, λέγοντας μου, ότι η κάρτα μου δεν υποστηρίζει multitexturing. Οπότε κάτι παρόμοιο θα συμβαίνει και στο φίλο Dude, γιατί οι δύο κάρτες είναι περίπου της ίδιας γενιάς. Τέλος, η μόνη λύση είναι η αγορά νέας. Δυστηχώς frown.gif" border="0

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους.Τι να κάνω θα περιμένω να μαζέψω λεφτά να πάρω καμιά ge-force.Πάντως το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μου είχε εμφανίσει και με το Soldier of Fortune που είναι πιο παλιό παιχνίδι.Ούτε τότε είχε γίνει κάτι για να διορθωθεί.ʼλλο ένα χαμένο παιχνίδι. frown.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...