Προς το περιεχόμενο

Panda Platinum Internet Security 2005 problem

africa_twin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους! Το τελευταίο καιρό δοκιμάζοντας κάποια προγράματα antivirus+firewall μαζί, όπως το Panda Platinum Internet Security 2005 και το PC-cillin Internet Security 2005 διαπίστωσα ότι μετά την εγκαταστασή τους δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα με τον Internet explorer αλλά και να μην έχω καμία επικοινωνία στο διαδίκτυο όπως update προγραμμάτων κλπ. Η σύνδεση πραγματοποιείται κανονικά αλλά οι οθονίτσες κάτω δεξιά είναι μαύρες. Έψαξα στις ρυθμίσεις των προγραμμάτων να δω τι φταίει αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. :(

Το πρόβλημα λύνεται μόνο με την απεγκατάσταση των παραπάνω προγραμμάτων. Να πω επίσης ότι όταν εγκαθιστώ διαφορετικά προγράμματα antivirus και firewall δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το λειτουργικό μου WinXP Pro SP2 Gr.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

πάλι καλά τυχεροί είστε.

Εγώ μετά απο εγκατάσταση του Panda....τρελάθηκα. Ο υπολογιστής κολούσε χωρίς λόγο, άλλες φορές δεν ξεκινούσε και μην σας πω ότι οποιαδήποτε προσπάθεια απεγκατάστασης ήταν μάταιη.

Απο τότε μακριά.

Είχα νορτονα και τώρα λόγω onDSLkit που αγόρασα έβαλα το f-secure (πολύ καλό φαίνεται και πιο ελαφρύ απο τον νόρτονα)

Δημοσ.

Με το Panda δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Το PC-Cillin Internet Security 2006 το βρήκα σήμερα και λέω αύριο να πειραματιστώ με αυτό στο φορητό μου (στο σταθερό έχω το Kerio μαζί με Symantec AntiVirus). Δώσε μου λίγο χρόνο να το δω αύριο και θα επανέλθω αν βρώ κάτι.

Δημοσ.

Λοιπόν, χρειάζαστε να φορτώσετε απο την σελίδα του panda ένα hotfix το οποίο διορθώνει το προβλημα.

Εγώ έχω το panda και το προβλημα, μετά από αυτό όλα ειναι ok.

Δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο.

χαιρετισμούς

Naftis.

Δημοσ.

εχω εδω και εξι μηνες το panda tittanioym 2005.ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και κανενα προβλημα δεν εχει παρουσιασει.το θεμα ειναι να μην λειτουργουν δυο firewall μαζι.

Δημοσ.
Λοιπόν' date=' χρειάζαστε να φορτώσετε απο την σελίδα του panda ένα hotfix το οποίο διορθώνει το προβλημα.

Εγώ έχω το panda και το προβλημα, μετά από αυτό όλα ειναι ok.

Δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο.

χαιρετισμούς

Naftis.[/quote']

Μπορεις να μας πεις που ειναι αυτο το Hotfix ??? Ευχαριστω. :smile: :smile:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...