Προς το περιεχόμενο

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ site

mesc4l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικα με το κοστος δημιουργιας μιας επαγγελματικής σελίδας για μια Ξενοδοχειακή επιχείρηση..Ισως να μην είναι το κατάλληλο μέρος αλλά εγώ θα ρωτήσω..

Λέγοντας επαγγελματική σελιδα εννοώ μια αξιοπρόσεκτη σελιδα που θα κεντριζει το ενδιαφερον του επισκέπτη με το υλικο που θα έχει μέσα.Αυτο βέβαια δεν είναι δουλεια του προγραμματιστη ...Εχω φροντίσει εγώ για το υλικο...Δεν θελουμε να κάνουμε κρατησεις online ,απλά να υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης της σελίδας...Επικοινωνήσαμε με μια εταιρεία την

ARTAXIA(Αθηνα) και μας είπαν για μια πάρα πολύ καλή δουλειά το κόστος ανέρχεται στις 5000 ευρώ αλλά και με 2000 χιλιάρικα πάλι μπορούν να μας κάνουν δουλειά.Τι σόι σελίδα είναι αυτη που μπορεί να κοστίσει 5000???Ξέρω μόνο ότι η συγκεκριμένη εταιρεία εκανε ενα cd rom για τη νομαρχία της Καβάλας (πολύ καλή δουλειά) όπου στις φωτογραφίες μέσα ήταν με τέτοιο τρόπο ώστε οταν κουνούσες το mouse πανω στη φωτό η φωτό γυρνούσε και έβλεπες όλο το χώρο γυρω...κάτι σαν video.Απλα ο τύπος καθόταν σε ένα σημείο περιστρεφόταν και τραβούσε φωτό και στο τέλος της κόλησε με το αποτέλεσμα να είναι πολύ ωραιο...πιστεύω να καταλάβατε...

Δημοσ.

Έτσι είναι οι εταιρίες συνήθως. Θα πρότεινα να βρεις κάποιον ελέυθερο web designer να κάνεις την δουλειά σου φθηνότερα και εξίσου καλά. Θέλει προσοχή όμως και ψάξιμο ώστε να είναι καλός.

Δημοσ.

Θα επρεπε να ρωτησεις τι παιρνεις με 2000 και τι με 5000? Το να σου πουν ετσι απλα δυο τιμες δεν βοηθαει καθολου αν δεν σου πουν τι περιλαμβανει το πακετο.

Γιατι δεν ρωτας και αλλες εταιρειες, να παρεις προσφορες απο σχεδιαστες εδω μεσα να δεις τι παιζει γενικα? Υπαρχουν πολλα ατομα εδω περα (ελευθεροι επαγγελματιες και μικρες εταιρειες) που κανουν αξιολογη δουλεια. Πιθανοτατα θα βρεις κατι καλυτερο. Αν θελεις μπορω να σου συστησω κανα δυο γνωστους, να δεις δουλειες τους και να το συζητησετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...