paschalia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Για αυτο και εσυ πρεπει να το συμβουλευεσαι πρωτα απ'ολα πριν ανοιξεις τοπικς ρωτωντας το ενα και το αλλο .
karib Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Κι εσυ να μαθεις να μην ψαχνεις αφορμές να την λες στους αλλους.
paschalia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Ψαχνω αφορμη? Μα καλο μου δεν ψαχνω καμια αφορμη και δεν γυριζω τα τοπικς χωνοντας τα σε οποιον βρω μπροστα μου... Αλλα δεν μπορω να μη σχολιασω καποιον ο οποιος 1) δεν καθεται να ψαξει μονος του κατι που θελει και αν εχει μια απορια τοτε να κατσει να ανοιξει τοπικ 2) διατυπωνει τις αρχικες του προτασεις στα τοπικς που ανοιγει με τετοιο τροπο που ειναι σαν να λεει '' ξερετε και αρα ειστε υποχρεωμενοι να πειτε''
karib Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 paschalia , δικαιωμα σου να εχεις εσυ τις αποψεις σου κι εγω τις δικες μου. Αν δεν σου αρεσει ενα τοπικ απλα το πρσσπερνας. Τα υπολοιπα ειναι κοτσανες. Αν θες να λυνεις και να δενεις-γιατι μαλλον κατι τετοιο επιθυμεις-δεν χρειαζεται να το παιζεις χαλιφης στη θεση του χαλιφη, ζητα να σε αναβαθισουν απο απλο χρηστη σε Moderator. Ετσι, θα μπορεις να επιβαλεις την γνωμη σου.
paschalia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 δεν ειπα οτι τα τοπικς σου δεν μου αρεσουν κατα πρωτο λογο,και κατα δευτερον δεν θα εκανα ενα τετοιο χαρακτηρισμο ... Ειπα οτι οι διατυπωσεις σου σε καποια τοπικς δεν μου αρεσουν . Και χαλαρωστε πια με το θεμα του μοντερατορα. Επειδη στην λεω οταν ανοιγεις με τετοιες διατυπωσεις τοπικς δεν παει να πει οτι επιδιωκω την θεση του χαλιφη,ουτε οτι θελω να δενω και να λυνω. Και καθοτι στην λεω μονο σε καποια τοπικς που ανοιγεις αυτοματως βγαινουν ακυρα τα περι χαλιφη και κοτσανων μερη.
karib Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Εγω λεω να ειμαστε πιο προσεκτικοι οταν ετοιμαζομαστε(μα τι ευκολο πραγμα) να κανουμε κριτικη στους αλλους. Δεν μπορεί να υποτιμούμε τους άλλους και τα post που κάνουν. Ο καθενας ρωτα οτι τον απασχολεί. Αυτος δεν ειναι λογος να ενοχλουνται καποιοι. Αυτοι πρεπει να χαλαρωσουν.
Cristina Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δεν τα λέτε με PM's; Ούτε το forum, ούτε το section, ούτε το topic είναι για προσωπικές διαφωνίες.
angelos0 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Points taken about google. For all the rest PMs are there!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.