Xorxhs! Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Παιδια ξεκολλησε το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικών και δεν ξερω τι να κανω? Επιτρεπεται να βαλω θερμοαγωγιμηστη βαση του ανεμιστηριου? Please help!!! Tι μου προτεινετε να κανω για να το φτιαξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Προτεινετε κατι,γιατι σε λιγο η καρτα.....reset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Αμα μας έλεγες και τι καρτα έχεις.....Τι εννοείς ξεκολλησε?Τι ξεκόλλησε ο ανεμηστήρας ή και η ψηκτρα μαζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 το ανεμηστηρακι μονο,εχω μια GeForce 4 Ti 4200 με μια χαλκινη ψυκτρα.(δε θυμαμαι μαρκα) Γρηγορααα,εχει πιασει τρελη θερμοκρασια η καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Βγάλε τη κάρτα και δες γιατι ξεκόλλησε το fan...Έτσι όπως τα λες δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που ξεκολλησε!!!! Απ όσο θυμάμαι(σ'αυτές που έχω δει)έχει 4 βίδες που πιανουν πάνω στη ψυκτρα,Δες αν χαλάρωσε τπτ από εκει και βάλτο στη θεση του! Γίνε λίγο πιο σαφής στη περιγραφή για να καταλάβουμε!!!!! Μπορεί να έχει βγει καμια βίδα μπορει να έχει σπάσει κάτι....Βγάλτην και δες!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 nai re auta oso mapa kai na einai exoun vides.to diko mou gia na to vgalo traviomouna misi ora.ego to exo vgalei teleios kai exo mono tin psiktra pano kai sto plaino parathiro enan 80mm na tin fisaei.xalara. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 na to vidoseis an den exei spasei.To anemistiraki douleuei?Dose details. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.