Προς το περιεχόμενο

Athlon64 3000+ σε 754

stako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετοιμάζω ένα νέο σύστημα με Athlon64 3000+ σε socket 754 με nForce3 250gb και έχω μπερδευτεί σχετικά με το τι memory config θέλει..... Χρειάζεται "ζευγάρι" DDR ή όχι? Από ότι ξέρω έχει μονό memory bus (σε αντίθεση με τους 939) αλλά σε όσα review τον έχω δει τον έχουν με "ζευγάρι" DDR........

Γνωρίζει κανείς?

Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

κι εγώ τον 3000+ στα 90nm περιμένω και μάλιστα πήρα oktabit και απ ότι μου είπαν μάλλον δεν θα τους φέρουν Ελλάδα , άντε τώρα να βγάλεις άκρη

Δημοσ.

Έχετε δίκιο, αλλά δεν είναι για μένα το σύστημα. Για ένα συνάδελφο είναι και για την δουλειά που το θέλει είναι υπεραρκετό (δουλειά γραφείου ουσιαστικά).

Κι εγώ για μένα περιμένω nForce4 με PCIe για να περάσω σε Athlon64 3500+ (939).....:)

Δημοσ.

Αμα είναι μόνο για δουλεια γραφείου βάλε κανένα sempron...ανταπεξελθει άνετα και θα βγει και ποιο οικονομικός!

Δημοσ.

Και πάλι δίκιο έχεις αλλά δεν υπάρχει οικονομικό θέμα στην συγκεκριμένη περίπτωση.....;) Οπότε ας πάρει καλύτερα κάτι που θα του είναι οκ για 2-3 χρονάκια.......;) Και θα μπορεί να βάλει και 64bit edition XP σε λίγο ε? ;)

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα πάω πάσο!

Υ.Γ αυτά τα XP 64bit edition θα γεράσουμε και ακόμα δε θα τα έχουμε δει....:(

Δημοσ.

Όντως, η beta (ή alpha?) κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο περίπου αλλα τα official........πουθενά!

Βρε λες να εμφανιστούν όταν (και αν!) η Intel βγάλει κι αυτή 64 bit για home use? ;)

Δημοσ.
Όντως' date=' η beta (ή alpha?) κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο περίπου αλλα τα official........πουθενά!

Βρε λες να εμφανιστούν όταν (και αν!) η Intel βγάλει κι αυτή 64 bit για home use? ;)[/quote']

Μαγος εισαι??? :shock:

Απο παλιά ειναι γνωστό οτι η Intel και η Microsoft έχουν ανταλλάξει μετοχές. Φαντάζεστε τι θα σήμαινε η κυκλοφορια των win64 με υποστήριξη ουσιαστικά μονο για AMD (και με βελτιωση ~20% στις επιδωσεις)???

Προσθετα, το 64 bit extension της AMD δεν ειναι συμβατό ακριβως με το αντιστοιχο της Intel.

Οποτε αν εβγαζε επισημα η M$ εκδοση 64bit για AMD, αυτό θα σημαινε αυτόματα την καταδικη του 64bit extension της Intel....

Δημοσ.

Στο 2ο σκέλος της απάντησης σου κάνεις λάθος. Το EM64T της Intel είναι το ίδιο ακριβώς με το AMD64. Αλλάζει μόνο το όνομα για ευνόητους λόγους :)

Αυτό που είναι διαφορετικό (και μάλλον καταδικασμένο) είναι το "παλιό" 64bit extension της Intel που χρησιμοποιήται στους Itanium Processors (για servers).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...