Προς το περιεχόμενο

Prince of Persia: Warrior within

insomniac_new

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το central hall είναι το μεγάλο δωμάτιο στο οποίο ενεργοποίησες έναν μοχλό με το 1ο σπαθί που πήρες. Αυτόν τον μοχλό τον γύρισες και άνοιξες το δρόμο για το tower που είσαι. Ο μοχλός αυτός έχει 4 θέσεις και ανοίγει τις αντίστοιχες περιοχές: mechanical tower, gardens, το μπαλκόνι από πάνω (default θέση) και ένα μέρος ακριβώς από κάτω όπου μπορείς να βρεις ένα life upgrade. Είσαι περίπου στη μέση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι το πλέον κατάλληλο τόπικ αλλά here it goes:

Έχω κι εγώ το εξαιρετικό POP2: Warrior Within αλλά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα... Κάποιες φορές (όχι πάντα) ενώ τρέχω το παιχνίδι κανονικά ξαφνικά "κόβονται" τα πάντα και κάνει restart ο υπολογιστής. Αυτό μπορεί να γίνει μετά από 2, 5, 45 λεπτά αφού ξεκινήσει το παιχνίδι χωρίς ωστόσο να γίνεται κάθε φορά. Την τελευταία φορά που έγινε αυτό μου κόστισε έναν σκληρό δίσκο, αφού πλέον είναι damaged και για πέταμα... Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν μου εμφανίζεται σε άλλα παιχνίδια παρά μόνο στο POP2: Warrior Within & Colin McRae (3, 4 ή 5 - ή και τα 3). Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, έχει μεσολαβήσει αλλαγή επεξεργαστή, μητρικής, μνήμης κλπ από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε το πρόβλημα. Όπως καταλαβαίνετε εκτός από εκνευριστικό είναι και "επικίνδυνο" μετά και τον άδικο χαμό του σκληρού δίσκου...

Δημοσ.

mporeis an 8es na breis kapou to mame test kai na elenkseis tis mnimes sou...mporei na xtipaei i mnimi sou se kapoia 8esi , opote opote pernaei apo aytin tin 8esi mnimis na sou kanei restart

exo sinantisei para polla pc me tetoio problima , opos episeis na elekseis kai to trofodotiko sou. genika einai polla auta ta opoia mporoun na sou prokaloun problima...

kali epitixia

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό λογικά δεν φταίει αφού το έχω αλλάξει και το πρόβλημα συνεχίζεται.

Τώρα όσο αφορά το mame test, που μπορώ να το βρώ; έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει άλλος τρόπος να τσεκάρω τις μνήμες;

Δημοσ.

den nomizo na iparxei kapoios allos tropos gia na elekseis mnimes, iparxoun polla programata pou kanoun elegxo mnimon kai genikos hardware, to mame test den einai free

psaksto san mamt86 i an breis kai to goldmemory to opoio einai poio isxiri 8a se boi8isei kai ayto.

kai ta dio programata pou sou eipa leitourgoun meso dos kanontas disketa ekinisis...

elpizo na boi8isa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...