ktiniatros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 ti paixnidara itan auti.. eide kaneis kai tous duo termatismous?? nomizw prepei na anoi3oume ki ena post me spoilers.. xwraei polu sizitisi o (kalos o ) termatismos..
insomniac_new Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 pws kaneis tous duo termatismous? egw to termatisa me ton patroparadoto tropo den hksera an uparxei kai allo telos? gia pes oti ksereis na mas diafwtiseis kai mas. Prosoxh mhn dwseis SPOILERS
JoKo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 pws kaneis tous duo termatismous? egw to termatisa me ton patroparadoto tropo den hksera an uparxei kai allo telos? gia pes oti ksereis na mas diafwtiseis kai mas. Prosoxh mhn dwseis SPOILERS Θα πρέπει να έχεις και τα 9 life upgrades, ώστε να πάρεις ένα άλλο σπαθί...
MKaragia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 emena paidia sto ps2 poy to paizo den me exei enoxlhsei katholoy h kamera ' date=' isos bebaia giati thn kano synexeia rotate opos thelo me to right analog stick, sto pc den yparxei antoistixos tropos? an thymamai kala to sands of time eixe kati paromoio.[/quote'] sto pc ruthmizetai me to pontiki!-dustuxws- Όχι απαραίτητα. Εγώ έφτιαξα ένα adaptor για xbox controller και χρησιμοποιοώ αυτό μιας και το παιχνίδι αυποστηρίζει αναλογικά controls από τα settings του. Είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερο έτσι:)
ktiniatros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 το παιχνίδι αυποστηρίζει αναλογικά controls από τα settings του. Είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερο έτσι:) Σαφώς και το παιχνίδι μαμάει με αναλογικό.Εγώ το 'παιξα με του ps2 χειριστήριο. Εγώ έφτιαξα ένα adaptor για xbox controller Τί εννοείς??
Teoulas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Το τελείωσα κι εγώ χτες. Είδα και τους 2 τερματισμούς. Πολύ καλό game, αλλά, συνολικά, δε νομίζω ότι ξεπέρασε το sands of time. Για να το τελειώσει κανείς στο 100% είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να βρείς όλα τα normal όπλα, τα special όπλα, τα artwork chests και φυσικά να το τελειώσεις με 9 life upgrades για να πάρεις το water sword... Επίσης, για όσους δεν το έχουν υπ'όψιν: η φωνή της kaileena είναι της monica bellucci! Περισσότερα εδώ.
insomniac_new Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Teoulas αμα θές μπορείς να μου στείλεις σε pm ποιο είναι το τέλος του παιχνίδιου οτάν εχεις και τα 9 life upgrades(γιατί βαριέμαι να το τερματίζω παλί);
Teoulas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δεν έχω πρόβλημα να σου πω, αλλά καλύτερα να το δεις μόνος σου. Το video που δείχνει στο τέλος αφήνει πολλά υπονοούμενα και αξίζει να το δεις, πολύ περισσότερο από αυτό του κανονικού τερματισμού μάλιστα. Μπορείς να κατεβάσεις ένα save file από εδώ: http://www.cheathappens.com/show_dl.asp?ID=17601
insomniac_new Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 thanks den to skefthka gia to save
TSOPK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Ζητω λιγη βοηθεια. Μολις πηρα το Scorpion Sword.Αφου καθαρισω μερικους κακους, δεν ξερω που παω. Εχει μια πορτα ανοικτη με αδιεξοδο και ενα κενο-τρυπα στο ταβανι αλλα ειναι πολυ ψηλα, ουτε πιανεται απο καπου. Μηπως θυμαται κανεις τι κανω? Ευχαριστω για την βοηθεια.
Teoulas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Το scorpion sword δεν είναι αυτό που σπάει τους τοίχους; Αν θυμάμαι καλά, κοντά σε εκείνο το σημείο πρέπει να έχει έναν τοίχο έτοιμο να πέσει. Κρατώντας πατημένο το attack μπορείς να σπάσεις τον τοίχο με το σπαθί και να συνεχίσεις. Αν πάλι δεν βγάζεις άκρη ψάξε στο internet για τη λύση.
TSOPK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Το scorpion sword δεν είναι αυτό που σπάει τους τοίχους; Αν θυμάμαι καλά, κοντά σε εκείνο το σημείο πρέπει να έχει έναν τοίχο έτοιμο να πέσει. Κρατώντας πατημένο το attack μπορείς να σπάσεις τον τοίχο με το σπαθί και να συνεχίσεις. Αν πάλι δεν βγάζεις άκρη ψάξε στο internet για τη λύση. Φιλε μου, εχω ψαξει ολο το δωματιο. Δενυπαρχει ουτε ρωγμη!! Θα το δω παλι. Στο internet απλως λενε"παιρνεις το σπαθι και βγαινεις απο την πορτα". Τωρα ποια πορτα, ουτε που ξερω.
giorkosleshi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Ego molis exo energopoiisei ton ena tower kai mou leei na pao ston allo alla pos? Exo xathei tha prepei na giriso piso?
Teoulas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Πρέπει να γυρίσεις πίσω στο central hall. Εκεί γυρνάς τον μοχλό ώστε να γίνει προσβάσιμη η απέναντι πόρτα που σε πάει στο άλλο tower.
giorkosleshi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 To central hall einai to domatio pou sinantises ti ginaika me ta kokkina? Episis poso dromo exo akoma gia na to teleioso???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.