Προς το περιεχόμενο

Prince of Persia: Warrior within

insomniac_new

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μα καλα' date=' ποσο μυαλο ειχαν και αλλαξαν την καμερα? Για γυρισει δεξια πρεπει να κουνησεις το ποντικι αριστερα!! Θα μας τρελανουν τελειως?

Σε ενα Athlon XP 2.4+ με 1GB RAM και Radeon 9700 PRO 128MB με 4.11 οδηγους, σερνεται!!! Δεν ξερω τι φταιει. Το εχω βαλει στην πιο μικρη αναλυση για τρεχει ομαλα με αποτελεσμα τα γραφικα να ειναι χαλια.

Το προηγουμενο ετρεχε μια χαρα ολα στο full. Παντως η καμερα ειναι για κλαματα.[/quote']

Xmm... Se pentium 3 1000ari me 512 RAM kai 9600 pro 256mb to paixnidi pigenei mia xaroula !! Mipos ftaiei kati allo sto pc sou?

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξερω φιλε μου. Και μενα μου φαινεται περιεργο. Εδω επαιξα DOOM 3

και Half life 2 χωρις προβλημα και κολλαει σε αυτο?

Δημοσ.
Eimai me mia sound blaster 5.1 live ! (einai sxetika palioutsiki)

To paixnidi eno mou pezei ixo sta video ... otan xekinaei to paixnidi o ixos metatrepetai se parasita !! Den xero ti mporei na ftaiei kathos einai to mono paixnidi pou to exei kanei auto mexri tora!

Mipos exei kanena eidiko setting o ixos ktl ktl ? Diladi einai digital kai thelei eidikes rithmiseis i kartes ixou ? :shock:

To game se osous exoun SB5.1 to kanei auto. Poly lene oti ftaiei to oti einai copia. Alla egw pisteuw einai 8ema game.

Δημοσ.

Ftaiei i kopia ?? Xexexe ... sigoura i eteria tha to leei auto !! Proti fora blepo mia copia paixnidi na exei asimbatotita me kapia sigekrimeni karta ixou ;)

Katebasa kainourgious drivers pantos gia tin karta ixou ... kai tha sas po molis to dokimaso !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εμενα γιατι μου κανει προβλημα με τα γραφικα?9700 pro εχω και αμα του εχω απο τους catalyst ενεργοποιημενα τα AF&AA τα γραφικα μου βγαινουν σαν να τα εχω βαλει ολα τερμα Low και σαν να το εχω στην χειροτερη αναλυση.Αυτο μου το εκανε και στο sands of time απο ενα σημειο και μετα(καποτε δεν μου το εκανε αλλα δεν ξερω αν ηταν οι catalyst που το κανανε.Αναγκαζομαι λοιπον να απενεργοποιω τα AF&AA αλλα παλι τα γραφικα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα καμια σχεση με το αλλο.Κανεις με καμια ιδεα η ιδιο προβλημα? :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...