Προς το περιεχόμενο

to pc argei apelpistika na ksekinhsei...

kaffiros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για χαρά παιδιά

το πρόβλημα έχει ως εξής: κάθε φορά που πατάω το power on κουμπί στο pc, αυτός αρνείται πεισματικά να ανοίξει. και εννοώ ότι παίρνει ρεύμα (ανάβουν τα ledακια) αλλά δεν συμβαίνει τίποτα άλλο. εάν το αφήσω κανά 5-10 λεπτά, τελικά αποφασίζει και παίρνει μπρος. τι συμβαίνει? να είναι το τροφοδοτικό?

σημειώνω επίσης ότι ακόμα και όταν ξεκινήσει τα προβλήματα δεν σταματούν. συγκεκριμένα ο υπολογιστής κάνει restart κάθε 10 λεπτά εάν τον αφήσω χωρίς κάποιο πρόγραμμα να τρέχει (π.χ media player). Επίσης έχω κάνει format και το πρόβλημα παραμένει. προφανώς και είναι πρόβλημα hardware αλλά πού :?:

ελπίζω να ακούσω κάποια άποψη εδώ πριν το πάω στους "μάστορες"

Δημοσ.

Τροφοδοτικό ή motherboard μου φαίνεται, να ελπίζεις το πρώτο. Καλύτερα να αποφεύγεις να το χρησιμοποιείς μέχρι να βρεις τι φταίει. Αν είναι τροφοδοτικό μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πολλές συσκευές συνδεδεμένες στο pc? Τι τροφοδοτικό έχεις? Μπορείς να βρεις κάποιο να δοκιμάσεις?

Δημοσ.

να προσθέσω ακόμη ότι στα log events έχει το παρακάτω:

The driver disabled the write cache on device \Device\Harddisk1\DR1. στο pc έχω συνδεδεμένους στο ένα IDE 2 σκληρούς και στο άλλο ένα cd-r και ένα dvd-rom. υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα στο σκληρό? πάντως έχω τρέξει και κάποια software για έλεγχο περί αστάθειας στο hardware και δεν βρήκα τπτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...