Link Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Exw se ena fakelo ola mou ta video alla teleytaia paratirw oti mou exoun xalasei merika. Afto pou enow einai oti kanw play (media player)p.x. ena videaki pou thymame oti exei diarkeia toulaxiston panw apo 1 lepto kai vlepw sto total time na to dixnei 32 deyterolepta! Kata tin anaparagwgi se kapoia fasi ekei pou mou dixnei mia sygkekrimeni skini pidaei ksafnika pros alles skines konta sto telos dixnontas tes sta grigwra.... Exw prospathisei na kanw manualy scrol otan einai pause to video kai me petaei panta se skines pio mprosta. Episis merika videakia paizoun gia sygkekrimeno xroniko diastima (analoga to kathena) kai meta kollaei i eikona alla akougetai se hxo i synexeia kanonika. Na pw oti to megethos pou exoun twra einai to ido me afto pou eixan prin. Ti lete na ftaiei? Exw dokimasei na kanw defrag... Exei kaneis to idio provlima? xrisimopoiw XP Professional agklika....
insomniac_new Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 dokimse na kaneis anaparagwgh twn video me to powerdvd h to windvr ta alla programmata opws winamp media player k.alla den anaparagoun kala polles fores ta arxeia mpeg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.