karib Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Για το pixmania λενε καλα λογια. Δεν εχω ψωνισει ο ιδιος. Στελνει Ελλαδα. Αλλα γενικα ειμαι λιγο επιφυλλακτικος για Laptop με e-shop του εξωτερικου, γιατι ειναι μεγαλη η αξια. Αν γινει καποιο λαθος, πως βγαζεις ακρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konspir2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μόλις ανέβηκε στο site της HP.gr ο ZD8075EA. Χαμηλότερα specs από τον 8080 (λιγότερη μνήμη, μικρότερη κάρτα γραφικών, XP home αντί για Media Center κ.α.). Το απαράδεκτο: Πήρα τηλ την HP μήπως και μάθω τιμή. Στην αρχή μου έλεγε δεν γνωρίζουμε, δεν έχουμε ενημέρωση και τέτοια. Στο τέλος μου είπε off the record, (και καλά), ότι η τιμή θα είναι γύρω στα 2.500 Ευρώ!! Και ερωτώ τώρα εγώ: Ο 8080ΕΑ που είναι ΣΑΦΩΣ ανώτερο μοντέλο στην γειτονική Ιταλία κοστίζει από 1850-1950 Ευρώ! Ο 8075ΕΑ ΠΩΣ γίνεται να είναι ακριβότερος στην Ελλάδα όταν μάλιστα εκτός από χαμηλότερα specs στην Ιταλία έχουν και μεγαλύτερο ΦΠΑ (20%);;;;; Ελπίζω να έκανε λάθος ο υπάλληλος, αν και δεν νομίζω :-x Αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο τα 600 παραπάνω Ευρώ να μην τα δώσω για ένα ταξιδάκι στην Ιταλία και να φέρω στο γυρισμό τον 8080 που είναι και καλύτερος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 konspir2 τελικα η κατασταση εδω ειναι πολυ χαοτικοι. Καθυστερησεις, αμαθεια, ακρίβεια ...τι να πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Τελικα ομως τα hp ειναι αξιοπιστα στα laptops (και στα desktop replacement?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
likoyrgos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Τί λέτε γι' αυτό εδώ : http://www.hnm.gr/nexoc.htm Και με 2 χρόνια εγγύηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Εγω ειδα και στο http://www.netizent.com/ 'μεγαλα' laptops αλλα μαλλον θα προτιμουσα κατι πιο επωνυμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 http://www.engadget.com/entry/1234000463042992/ Αυτο κι αν θα ειναι Dream machine! Τρεμε Desktop! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Dell, Desktop replacement με 19αρα οθονη!!! Πιστευω θα ειναι το κατι αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafraf24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Νομιζω πως το συγκεκριμενο λαπτοπ με την 19αρα θα μοιαζει με ενα barebone pc με αναδιπλουμενη οθονη...Εδω πια καταργητε εντελως η εννοια της φορητοτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Καλο ειναι να υπαρχει ως επιλογη. Για καποιον που μετακινειται μονο με αυτοκινητο και θελει κατι τετοιο, ειναι οτι πρεπει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Kapoios pou metakinitai me amaksi mporei na koubalaei kai ena shuttle me mia 19ara tft.Pios o logos na plirwsei ta maliokefala tou gia na parei auto to "laptop"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 E, ειναι πιο compact. To βαζεις και στην εταζερα. Ενω το desktop θα σου γεμισει το μισο πορτ μπαγκαζ. Κι αντε στηνε και τα καλωδια μετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@r Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω ένα Acer Aspire 1712SMi P4 3GHz/LCD17"/200GBHD/1GBRAM κλπ σε υπεράριστη κατάσταση, κουτιά, χαρτιά, κλπ και αποφάσισα να το πουλήσω. Μπορείτε να μου πείτε τί τιμή μπορώ να το δώσω χωρίς να το σκοτώσω αλλα και αυτός που θα το πάρει να είναι ΟΚ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 γυρο στα 400 ευρο είναι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazzlestef Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 To skotoses tora!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.