Προς το περιεχόμενο

Desktop Replacement Laptops!

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το pixmania λενε καλα λογια. Δεν εχω ψωνισει ο ιδιος. Στελνει Ελλαδα.

Αλλα γενικα ειμαι λιγο επιφυλλακτικος για Laptop με e-shop του εξωτερικου, γιατι ειναι μεγαλη η αξια. Αν γινει καποιο λαθος, πως βγαζεις ακρη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μόλις ανέβηκε στο site της HP.gr ο ZD8075EA.

Χαμηλότερα specs από τον 8080 (λιγότερη μνήμη, μικρότερη κάρτα γραφικών, XP home αντί για Media Center κ.α.).

Το απαράδεκτο:

Πήρα τηλ την HP μήπως και μάθω τιμή.

Στην αρχή μου έλεγε δεν γνωρίζουμε, δεν έχουμε ενημέρωση και τέτοια. Στο τέλος μου είπε off the record, (και καλά), ότι η τιμή θα είναι γύρω στα 2.500 Ευρώ!!

Και ερωτώ τώρα εγώ:

Ο 8080ΕΑ που είναι ΣΑΦΩΣ ανώτερο μοντέλο στην γειτονική Ιταλία κοστίζει από 1850-1950 Ευρώ! Ο 8075ΕΑ ΠΩΣ γίνεται να είναι ακριβότερος στην Ελλάδα όταν μάλιστα εκτός από χαμηλότερα specs στην Ιταλία έχουν και μεγαλύτερο ΦΠΑ (20%);;;;;

Ελπίζω να έκανε λάθος ο υπάλληλος, αν και δεν νομίζω :-x

Αλλιώς δεν βλέπω τον λόγο τα 600 παραπάνω Ευρώ να μην τα δώσω για ένα ταξιδάκι στην Ιταλία και να φέρω στο γυρισμό τον 8080 που είναι και καλύτερος....

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Νομιζω πως το συγκεκριμενο λαπτοπ με την 19αρα θα μοιαζει με ενα barebone pc με αναδιπλουμενη οθονη...Εδω πια καταργητε εντελως η εννοια της φορητοτητας.

Καλο ειναι να υπαρχει ως επιλογη. Για καποιον που μετακινειται μονο με αυτοκινητο και θελει κατι τετοιο, ειναι οτι πρεπει!!!

E, ειναι πιο compact. To βαζεις και στην εταζερα.

Ενω το desktop θα σου γεμισει το μισο πορτ μπαγκαζ.

Κι αντε στηνε και τα καλωδια μετα...

• 4 μήνες μετά...

Έχω ένα Acer Aspire 1712SMi P4 3GHz/LCD17"/200GBHD/1GBRAM κλπ σε υπεράριστη κατάσταση, κουτιά, χαρτιά, κλπ και αποφάσισα να το πουλήσω.

Μπορείτε να μου πείτε τί τιμή μπορώ να το δώσω χωρίς να το σκοτώσω αλλα και αυτός που θα το πάρει να είναι ΟΚ;

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...