Innersense Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 File Theodore Tsi, anevasa ta pdf http://members.lycos.co.uk/innersense6600/As1700_ENG.pdf & http://members.lycos.co.uk/innersense6600/As1800_ENG.pdf (right click+save target as) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Καμια προταση για Desktop Replacement Laptops οποιασδηποτε μαρκας που να δεχεται desktop parts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω προς τί όλη αυτή η συζήτηση. Μήπως έχουμε μπλεχτεί λίγο; Γιατί να αγοράζουμε τέτοια μηχανήματα αφού είναι θεόβαρα και δεν εξυπηρετούν;;; Aν είναι να τα μετακινούμε μια φορά στο τόσο τότε υπάρχουν και άλλες λύσεις. Eπίσης το θέμα δεν είναι μόνο να χώνουμε όλα αυτά τα φθηνά parts σε τόσο μικρές θήκες/cases , αλλά να μην χαλάνε κιόλας. Όλη αυτή η θερμότητα που εκπέμπουν που πάει άραγε; Δεν θα έχει αντίκτυπο στην καλή λειτουργία όλου του μηχανήματος μακροπρόθεσμα; Βρε Karib, αν θέλεις πραγματικά μικρό μέγεθος αλλά με επεκτασιμότητα και συμβατότητα με κανονικά computer parts τότε πάρε ένα barabone (π.χ. Shutlle). Πίστεψε με, είναι απίστευτα μικρά και πανέμορφα μηχανάκια. Χωράνε παντού, δουλεύουν άψογα και αναβαθμίζονται για πλάκα. Άσε που δεν κοστίζουν και μια περιουσία. Εξακολουθώνα υποστηρίζω ότι η αγορά notebook είναι πολύ συγκεκριμένη και όχι για όλον τον κόσμο αλλά μόνο για όσους πραγματικά το χρειάζονται. Γνώμη μου, έτσι; Νο offence. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 dpolal2 σεβαστη η γνωμη σου. Αλλα το desktop replacement που εχω, εμενα προσωπικα μου εχει λυσει τα χερια. Ποτε δεν δυσανασχετησα για το βαρος γιατι ειναι κατι που το περιμενα. Επειτα, σχετικα με το αν χαλανε, να πω οτι απλα δεν χαλανε. ή αλλιως οτι εχουν τις ιδιες πιθανοτητες να χαλασουν με ολα τα αλλα laptops. Ουτε προβλημα με θερμοτητα. Εχω το μηχανακι ενα ετος, κανενα προβλημα. Οσο για το shuttle, ειναι προβλημα να κουβαλα κανεις οθονη κλπ. Δεν ειναι compact Οπως τα laptop. Ετσι νομιζω. Ομολογω ομως οτι ειναι κατι που ποτε δεν ειχα σκεφθει. Πιστευω παντως οτι το laptop παραμενει παντα πιο ευχρηστο. Εκτος αν μαζι με το shuttle κουβαλα κανεις και ups για να εχει μπαταρια σαν τα laptops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 An ekane kai ligotero thorivo to 1712 pou exo tha itan telio... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 E, τι να κανουμε, δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SRP5 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Επειδή και εγώ ψάχνω για φορητό με επιδόσεις βρήκα ότι μόνο τα Turbo X έχουν δίσκο στις 7200 στροφές , κάρτα οθόνης με 256 μνήμη και ram στα 400 Mhz. Όλες οι άλλες μάρκες φορητών κάπου χωλαίνουν . Το θέμα είναι ότι αξίζει κανείς να πάρει φορητό ελληνικής συναρμολόγησης; :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Re pedia poso lete na pouliso to 1712? Thelo na paro to 1804.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 SRP5, δηλαδη τα φορητα του πλαισιου -τουλαχιστον καποια απο αυτα- παιρνουν desktop parts? Κατα τα αλλα συμμεριζομαι τον προβληματισμο σου. giorgos_g θα χασεις την δυνατοτητα επεκτασιμοτητας που συζηταμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 SRP5' date=' δηλαδη τα φορητα του πλαισιου -τουλαχιστον καποια απο αυτα- παιρνουν desktop parts? Κατα τα αλλα συμμεριζομαι τον προβληματισμο σου. giorgos_g θα χασεις την δυνατοτητα επεκτασιμοτητας που συζηταμε...[/quote'] Ma h seira 1800 einai i antikatastasi tis siras 1700, logika den tha einai epektasimi kai afti i sira?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SRP5 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 δεν νομίζω οτι είναι desktop parts. απλά μπορείς να διαλέξεις εσύ σκληρό,κάρτα οθόνης,μνήμη κλπ Δεν πιστεύω πχ ότι υπάρχει άλλος φορητός με 256 ΜΒ κάρτα όθόνης (την 9700). Στην τιμή πάει λίγο παραπάνω απο τον 1804. Ο προβληματισμός όμως παραμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 giorgos_g ασε, τα ιδια ελεγα κι εγω για την σειρα 1800 αλλα ...πεσαμε εξω. Ηθελα να ειμαι μεσα στο μυαλο των ανθρωπων της acer οταν σταματησαν αυτη την εκπληκτικη δυνατοτητα. Στο κατω-κατω, ειχαμε μια επιλογη βρε αδερφε, με τα συν και τα πλην. Τωρα, μια απο τα ιδια με τους αλλους κατασκευαστες. Παντως περιμενω και κοιταζω μηπως βρεθει κανενας αλλος κατασκευαστης να δωσει αυτη την δυνατοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SRP5 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Πόσο εύκολο είναι να αλλάξεις ένα σκληρό σε φορητό? Υπάρχουν τίποτα αυτοκόλλητα που αν ξεκολλήσουν παύει η εγγύηση? Γενικά αν πάθει κάτι ο φορητός και ξαναβάλεις τον αρχικό σκληρό υπάρχει περίπτωση να μυριστούν κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karib Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Ειλικρινα δεν ξερω. Στον δικο μου Desktop replacement, η εταιρια σε ενθαρυνει κιολας να αλλαξεις σκληρο! Εχει πληρεις οδηγιες στο manual. Αυτα ειναι τα καλα που λεμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 h seira 1700 htan apotyxia logw tou baros tous (>>7,5 kila!!!).twra na perneis neo laptop kai na to anoigeis gia na alakseis to ergostasiako hardware den mou fainetai kai polu ligiko.ase pou yparxoun kai kapoia desktop ths apple se mege8os kai baros autwn twn laptop kai einai omorfo kai aksiopoista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.