candlebox71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Χαιρετω τα μελη. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα εδω και 3 μερες. Συγκεκριμενα σε ολες τις σελιδες μου εμφανιζονται ολοκληρες λεξεις ή μερη λεξεων(που σχηματιζουν απο μονα τους λεξεις, μονο σε αγγλικο κειμενο) σαν links! Για παραδειγμα τωρα στο πλαι βλεπω την λεξη Emoticons, η οποια εμενα μου εμφανιζεται ετσι : Emoticons οπου το underlined ειναι με πρασινο χρωμα. Με λιγα λογια το μερος icons μου εμφανιζεται σαν link. Βαζοντας πανω του το mouse στο status bar του IE κατω αριστερα μου εμφανιζει "sponsored link". Πατωντας σε παει σε διαφορα site διαφημισεων. Δεν τιθεται ρωτημα, εχω "αρπαξει" κατι στο PC μου. Το θεμα ειναι τι και πως το λενε. Δοκιμασα Ad-Aware SE, δοκιμασα Norton Antivirus 2005, δοκιμασα εσχατως Spyware Doctor, κανενα δεν εξαφανιζει το προβλημα. Και οχι μονο δεν το εξαφανιζει, αλλα πιστευω οτι πιθανον να μην το εμτοπιζει καν! Εψαξα google, το site της Symantec για λεπτομερειες, κατεβηκα δεκαδες σελιδες αναγνωσης, δεν βρισκω τιποτα απο αυτα που περιγραφει η Symantec τουλαχιστον που να υπαρχει στο PC μου. Εχοντας λοιπον φτασει στο σταδιο της απογοητευσης, μηπως κανενας αντιμετωπιζει ή αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα, και αν ναι, πως το αντιμετωπισε ή μηπως γνωριζει πως ειναι η ονομασια του Adware? Μηπως κανενας μαλιστα εχει να προτεινει καποια λυση? Μεχρι και edit το registry εκανα, αλλα τιποτα... :? Αντε μαγκες, δεν ευχομαι να εχει και αλλος το ιδιο προβλημα, απλα να υπαρχει εστω ενας που να γνωριζει περι τινος προκειται. Θα βοηθησει πολυ...γιατι μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το πραγμα. :evil: Υ.Γ. Ναι, ειναι εξακριβωμενο, μονο στο δικο μου PC φαινονται αυτα τα links μεσα στο κειμενο. Το τσεκαρα με δευτερο PC στην ιδια σελιδα! Ασε που στο δικο μου δεν υπαρχει σελιδα για σελιδα να μην εχω ολα αυτα τα σκατοlinks! Eυχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια!
VradinoFrapedaki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Ναι, ειναι εξακριβωμενο, μονο στο δικο μου PC φαινονται αυτα τα links μεσα στο κειμενο. Το τσεκαρα με δευτερο PC στην ιδια σελιδα! Ασε που στο δικο μου δεν υπαρχει σελιδα για σελιδα να μην εχω ολα αυτα τα links! Den eimai sigouros an katalaba kala. Afta ta links pou les emfanizonte se mia sigkekrimeni selida i se opiadipote selida ( domains ) pou episkeptese ?
dali13gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Kalimera Dokimase kai to HighJackThis kai to Spybot kai des an vrikan kati. Filika
candlebox71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Τα Links εμφανιζονται σε ολες ανεξαιρετως τις σελιδες! Πιο αργα θα δοκιμασω και τα αλλα 2 που προτεινατε...
candlebox71 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Καταφερα τελικα με το hijackthis να στειλω στον αγυριστο τις βλακειες που ειχα. Ευχαριστω για την προταση dali13gr!
Remiel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 candlebox71 epeidi exo to idio problima mporeis na mou peis pou brikes auto to programmataki?
madsc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 HijackThis Φορέστε στα μηχανάκια σας ένα Spybot S&D, update, & immunize. Και τα 2 από πάνω freeware είναι. /sc
candlebox71 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Remiel αυτο το προγραμματακι δεν αφαιρει απο μονο του οτιδηποτε ενοχλει το PC σου, αρα πρεπει να ξερει ακριβως τι να κανεις, γιατι στην ουσια διαγραφεις μερικες, ας τις πουμε, παραμετρους του PC σου. Δεν θα σου προτεινει τιποτα, θα πρεπει να τα κανεις manual ολα, με προυποθεση ομως να ξερεις τι κανεις, αλλιως μπορει να διαγραψεις λαθος αρχειο και να εχεις προβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.