Founes Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 kapou akousa oti etoimazontai na kleisoun... alithevei? kai an nai yparxei periptwsi na valoun tipota trelles times sta proionta tous ? CDs DVDs kai thikes ???
hugelacky Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Giati ... den exoun hdh "treles times" alla prws ta panw? Anyway kai na kleisoun mikro to kako...
knox Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Εγω πηγα πριν μια βδομαδα στα Virgin της Θεσ/νικης και ειδα οτι ολα τα video games (pc, ps2, xbox) ειχαν εξαφανιστει! Ειχαν μεινει μονο τα αδεια ραφια Κριμα γιατι ειχε μερικα παλια games σε καλες τιμες...
dim_b Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Αντί να κλείσουν, δεν δοκιμάζουν να ρίξουν λίγο τις τιμές μήπως μπορέσουν να ανταγωνιστούν τα Metropolis; Αυτή τη στιγμή είναι ακριβότερα και από συνοικιακά δισκοπωλεία.
Ioannis Jr. Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Πάντως γενικά δεν πάει και πολύ καλά ο όμιλος... O Virgin Radio 88 είναι από τους τελευταίους στις μετρήσεις ενώ η Virgin Records δεν κυκλοφορεί σχεδόν τπτ... Από την άλλη ένας τόσο μεγάλος όμιλος κλείνει εύκολα είτε ολόκληρος είτε τα δισκοπωλεία τους που είναι και βασική πηγή εσόδων!??
DJ_XLR8 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Aν είναι έτοιμο να κλείσει, τότε γιατί μόλις άνοιξε ένα στη Πάτρα, απέναντι από πλατεία Όλγας; Δε ξέρω τι γίνεται με τη περίπτωση του μαγαζιού, πάντως η αγορά της Πάτρας είναι πολύ δύσκολη. Αν μάθει ο Πατρινός ένα μαγαζί δύσκολα το αλλάζει.
The_Judas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Με τις τιμές που έχουν πως να μην κλείσουν ? Με διαφορά το πιο ακριβό μαγαζί , μέχρι και τα mid-price cd τα έχει 13-15 ευρώ τη στιγμή που όλοι τα έχουν από 6 μέχρι το πολύ 10.
sotris99 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Αντί να κλείσουν, δεν δοκιμάζουν να ρίξουν λίγο τις τιμές μήπως μπορέσουν να ανταγωνιστούν τα Metropolis; Αυτή τη στιγμή είναι ακριβότερα και από συνοικιακά δισκοπωλεία. Δύσκολα θα καταφέρουν να χτυπήσουν τα μετρόπολις Δημήτρη. Εγώ πήρα κάτι dvd προχθές με έξι επτά ευρώ και κάτι ministry of sound συλλογές στο ταλληράκι + το γεγονός ότι κατάφερα επιτέλους να αγοράσω τον πρώτο κύκλο των x-files μόνο με 60 ευρώ (με ελληνικούς υπότιτλους).
hugelacky Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Aν είναι έτοιμο να κλείσει, τότε γιατί μόλις άνοιξε ένα στη Πάτρα, απέναντι από πλατεία Όλγας; Δε ξέρω τι γίνεται με τη περίπτωση του μαγαζιού, πάντως η αγορά της Πάτρας είναι πολύ δύσκολη. Αν μάθει ο Πατρινός ένα μαγαζί δύσκολα το αλλάζει. DJ_XLR8 sthn plateia Olgas sthn patra den anoikse kainourio katasthma,apla metafer8hke apo ta Veso Mare pou htan prin sthn Olgas! :wink:
The_Judas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Αντί να κλείσουν' date=' δεν δοκιμάζουν να ρίξουν λίγο τις τιμές μήπως μπορέσουν να ανταγωνιστούν τα Metropolis; Αυτή τη στιγμή είναι ακριβότερα και από συνοικιακά δισκοπωλεία.[/quote'] Δύσκολα θα καταφέρουν να χτυπήσουν τα μετρόπολις Δημήτρη. Εγώ πήρα κάτι dvd προχθές με έξι επτά ευρώ και κάτι ministry of sound συλλογές στο ταλληράκι + το γεγονός ότι κατάφερα επιτέλους να αγοράσω τον πρώτο κύκλο των x-files μόνο με 60 ευρώ (με ελληνικούς υπότιτλους). Στη Θεσσαλονίκη πάντως τα πιο πολλά μεγάλα καταστήματα έχουν ρίξει κατά πολύ τις τιμές τους μετά την έλευση του Μετρόπολις και το ανάγκασαν να ρίξει κι άλλο τις τιμές του (από 6.90 σε 6.40 ευρώ κατά μ.ο) !
britney494 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Που να ξέρατε τοτε το 2004 οτι σήμερα 2010 τα καταστήματα έχουν μείνει μόνο 4-5 ... Είναι πολύ λυπητερό ! Εγώ προσωπικά έχω αναμνήσεις απο αυτά τα δισκολωλεία. Ήταν στα καλυτερα τους το 1999 μέχρι το 2002 ! Είναι κρίμα που σήμερα έχουν κρίση! Μακάρι να γυρνούσαν πίσω αυτές οι τέλειες ποπ εποχές.....
Mika Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 οι τελειες εποχες που για να αγορασεις ενα δισκο επρεπε να μαζευεις 3 μηνες χαρτζιλικι; να μενει, καλυτερα να τα δινω στο iTunes (λεμε τωρα)
britney494 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 οι τελειες εποχες που για να αγορασεις ενα δισκο επρεπε να μαζευεις 3 μηνες χαρτζιλικι; να μενει, καλυτερα να τα δινω στο iTunes (λεμε τωρα) δεν το βλεπω έτσι...αν και δεν τις θυμάμαι τις δραχμές γιατί ήμουν 5-6-7 χρονών αυτα τα χρόνια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.