giorgos th. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 geia xara.exei dokimasei kaneis autous tous odigous stin karta tou?kata tixi tous pire to mati mou se ena site kai leo na tous dokimaso.an nai poia itan ta apotelesmata?
planetman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Κοίτα, υποτίθεται ότι πειράζουν κάποια πράγματα με αυτούς τους drivers. Εγώ τους είχα για πολύ καιρό, μια χαρά είναι. Κυρίως τους χρησιμοποιούν αυτοί που έχουν τα μοντελάκια που έχουν τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν κάποια extra pipelines (9500, 9800SE κτλ.) Δοκίμασέ τους, δεν χάνεις τίποτα...
giorgos th. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 ego pantos oute extra tweaks pou leei eida oute tipota.ektos an auta ta tweaks einai "esoterika".stin arxitektoniki tis kartas.
Ailuros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Kάποιες μικροαλλαγές κάνει όσες του είναι δυνατόν δηλαδή. Εγώ όσους οδηγούς του έχω δοκιμάσει ως τώρα είτε για Radeon είτε για GeForce προσωπικά δεν μου κάνανε, αν και υπάρχει πλειάδα χρηστών που ορκίζονται στις "τεράστιες" διαφορές που έχουν δει. Μου αρκούσε ας πούμε το γεγονός ότι ο κέρσορας έχανε την ακρίβειά του σε προσφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών για να τους απορρίψω σαν παράδειγμα, αλλά είναι όντως δοκιμάζεις και κρίνεις μόνος σου σε αυτήν την περίπτωση. Αν τώρα μιλάμε για πρόσφατη κάρτα της ΝVIDIA, οι οδηγοί που συνιστώ αυτήν την χρονική στιγμή είναι οι 67.02 beta. Μπορεί κανείς να τους βρει στην σελίδα του Guru of 3D.
Ailuros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 ego pantos oute extra tweaks pou leei eida oute tipota.ektos an auta ta tweaks einai "esoterika".stin arxitektoniki tis kartas. Αδύνατον. Για τέτοιου είδους παλλικαριές είναι μόνο ικανός ο κατασκευαστής. Στα εργαστήρια της ΑΤΙ/ΝVIDIA σε αυτήν την περίπτωση δουλεύουν συνήθως με γιγαντιαίους προσομειωτές για να δουν που ακριβώς υπάρχει μια λεγόμενη "φουσκάλα" (bubble) στους οδηγούς που ευθύνονται για ανεξήγητα χαμηλές επιδόσεις. Εξ ου και οι κάτα καιρούς εντυπωσιακές βελτιώσεις των επιδόσεων μέσω οδηγών. Ούτε καν για διορθώσεις bugs έχει την δυνατότητα ο Οmega ή ο κάθε Οmega.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.