Προς το περιεχόμενο

Subrip greek character matrix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν κυκλοφορει καποιο καλο ετοιμο ελληινκο character matrix file για το Subrip? Ειναι η βαση δεδομενων για τους ελληνικους χαρακτηρες, το αρχειο .sum του Subrip (greek.sum).

Εχοντας ενα ικανοποιητικο τετοιο αρχειο διευκολυνεται το OCR, η διαδικασια δημιουργιας srt υποτιτλων για ενα DVD. Φυσικα ο καθενας μπορει να φτιαξει το δικο του αλλα αν κυκλοφορει καποιο ετοιμο καλοφτιαγμενο ειναι ευπροσδεκτο :)

Δημοσ.

Δεν κάνεις τπτ έτσι.Κάθε ταινία έχει τη δική της γραμματοσειρά,οπότε δώρον-άδωρον.

Καλου-κακού πήγαινε dvdstuff.gr,τα παιδιά εκεί έχουν ανεβάσει κάτι που θες...

Δημοσ.

Thanks marios1957, θα το κοιταξω, το προβλημα που εχω με το subrip ειναι οτι μου βαζει ανεξηγητα κενα μεσα στις λεξεις...

Δημοσ.

Λοιπον το ειδα το θεμα:

Στο http://www.dvdstuff.gr εχουν ωραιοτατο greek.sum αρχειο με το οποιο κανω rip τους υποτιτλους στο αψε-σβησε! :)

Οσον αφορα τα κενα, διορθωνονται με αυξηση της ρυθμισης κενου πλατους, το αναφερουν και στο φορουμ του παραπανω site. Thanks για το λινκ Marios ηταν κατατοπιστικοτατο!

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το ξέρω ξεθάβω topic από την εποχή του χαλκού, αλλά το dvdstuff δεν λειτουργεί πια και έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.

Οπότε αν κάποιος έχει υπόψιν του(ή στη συλλογή του) κάποιο καλό αρχείο με ελληνικό character matrix για το subrip θα ήμουν ευγνώμον αν το κοινοποιούσε..

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πωπω, τί μου θύμισες τώρα! Κρατούσα κάποτε, πριν πολλά χρόνια, ένα τέτοιο matrix στα backups μου. Μιλάμε για αρχείο που περιείχε πληροφορίες από ριπαρίσματα υποτίτλων από πολλές δεκάδες DVDs, το φυλούσα ως κόρην οφθαλμού. Δυστυχώς δεν πρέπει να υπάρχει πλέον εδώ και καιρό (internet και subtitle sites το κατέστησαν άκρως obsolete και redundant). Αλλά θα ρίξω μια ματιά στο αρχείο των backups μου, ποτέ δεν ξέρεις!

Δημοσ.

Πωπω, τί μου θύμισες τώρα! Κρατούσα κάποτε, πριν πολλά χρόνια, ένα τέτοιο matrix στα backups μου. Μιλάμε για αρχείο που περιείχε πληροφορίες από ριπαρίσματα υποτίτλων από πολλές δεκάδες DVDs, το φυλούσα ως κόρην οφθαλμού. Δυστυχώς δεν πρέπει να υπάρχει πλέον εδώ και καιρό (internet και subtitle sites το κατέστησαν άκρως obsolete και redundant). Αλλά θα ρίξω μια ματιά στο αρχείο των backups μου, ποτέ δεν ξέρεις!

Έχεις κανένα νέο από τα κιτάπια σου?

Δεν μπορώ να βρω πουθενά κάτι αντίστοιχο..

Ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δυστυχώς δε μπόρεσα μέχρι τώρα να βρω κάτι. Υπάρχει ακόμη μια αμυδρή ελπίδα μήπως υπάρχει σε κάποιο τριτο-τέταρτο PC στο εξοχικό των γονιών μου, αλλά αυτό θα αργήσω να το τσεκάρω. Αν βρεθεί κάτι, θα ποστάρω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...