SeXBOX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Hello guys! H cpu anevazei 50 vathmous otan trexw paixnidia h kapia efarmogh opos Flash mx gia paradigma kai otan exw anoixtous ie h kana word exw peripou stous 37 me 40 vathmous... einai fisiologikes oi times h tha prepe na einai parakatw? :?
de173 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Χμ γενικά αυτές οι τιμές είναι μία χαρά! Δεν πρέπει να σε ανησυχούν. Δεν νομίζω κιόλας ότι μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο (με ανεμιστήρες πάντα) εκτός αν βάλεις κανένα σύστημα υδρόψυξης Αλλά και πάλι δεν το χρειάζεσαι. Είσαι μία χαρά.
Liquido Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 idies thermokrasies exoume kai egw exw ton 64 3500+. Mia xara eisai
phovos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 SeXBOX κατ'αρχήν αν έχεις 37-40 idle με το Cool 'n' Quiet απενεργοποιημένο τότε είναι μια χαρά(Αν είναι καινούργιος ο επεξεργαστής αργότερα θα πέσουν κανα δυο βαθμούς)...Αν το έχεις όμως ενεργοποιημένο κοιταξε να συμαζεψεις λίγο τα καλωδια μεσα στο κουτι(Χωρίς αυτο να συμαίνει ότι είναι μεγάλες οι θερμοκρασίες)!! Σε full load είναι καλές οι θερμοκρασίες σου.... Μεγάλη σημασία έχει και τι έχεις μέσα στο κουτί όπως και η κυκλοφορία αέρα.Για παράδειγμα εγώ πριν βάλω την κάρτα γραφικών είχα 28/47 και μετα ειχα 35/50,αυξηθηκαν οι θερμοκρασίες μου αλλά σε λογικά επίπεδα! Υ.Γ Μην είμαστε και αχάριστοι...Εδω άλλοι με καινούργια pc έχουν 45-50οC σε idle!!!
predator Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 kai egw to idio CPU exw, idle mou bgazei girw sta 32-38. gaming akoma de dokimasa, tin exw liges meres tin CPU. to cool 'n' quiet sto BIOS to exw se AUTO, perasa tous drivers apo to cd tis mitrikis. prepei na kanw kati allo gia na energopoih8ei?:roll:
georgeadams Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Πρέπει να πας και στο Control Panel, στο εικονίδιο Power Options και να ενεργοποιήσεις το Power Scheme με όνομα Minimal Power Management (από το drop-down menu).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.