Προς το περιεχόμενο

Μην αγοράσετε Acer monitor

ylianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

... Εγώ την έκανα τη βλακεία, αγόρασα ένα TFT 15'' monitor ACER AL1511 και βγήκε ελαττωματικό.. συγκεκριμένα το μαύρο το δείχνει πράσινο... :shock:

Αποτέλεσμα; Το πήγα στο service το οποίο το έχει η ALMAN γιατί δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της ACER στην Ελλάδα! Με την ALMAN καλό θα ήταν να μη μπλέξετε ποτέ... Εγώ συγκεκριμένα τώρα είμαι 12 μέρες χωρίς μόνιτορ και βλέπουμε!

Γενικά τώρα κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει καλή αντιπροσωπεία και σας προτείνω να μην αγοράσετε κανένα Acer προϊόν αφού δεν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα, και εγώ μιλάω τώρα με κάτι Ιταλούς με μεηλ στην εκεί αντιπροσωπεία και άντε βρες άκρη...

Δεν είναι γελοία αντιμετώπιση πελάτη αυτή ή εγώ είμαι παράξενος; Από τη στιγμή που πήρα το μονιτορ και από την αρχή ήταν ελαττωματικό δε θα έπρεπε να μου το αντικαταστήσουν αμέσως; Εγώ τι φταίω αν πουλάνε πατάτες που μένω χωρίς υπολογιστή; Εντωμεταξύ τον υπολογιστή τον έχω πάρει με δόσεις από τη ΓΡΑΜΜΗ computers... Αλλοι γελοίοι από κει...

Τώρα είναι να πληρώσω τη δόση στη ΓΡΑΜΜΗ για το σύστημα που πήρα πρόσφατα... αν δεν την πληρώσω τι θα μου κάνουν; Γίνεται να πληρώσω για κάτι που δεν έχω;;; Δε θα πρεπε κάποιος να αναλάβει την ευθύνη και να μου δώσουν άλλο μονιτορ αντί να περιμένω βδομάδες να το επισκευάσουν και να είμαι χωρίς υπολογιστή;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γίνεται αυτό; Το μονιτορ έχει εγγύηση για service και όχι για αντικατάσταση.. Για καντο πιο λιανά αυτό που λες...

Δημοσ.

Εδώ στην Ελλάδα η επιστροφή καινούργιου προιόντος πίσω στο κατάστημα λόγω βλάβης, δυστυχώς σημαίνει επισκευή και όχι αντικατάσταση, κάτι για το οποίο και γω είμαι κάθετα αντίθετος. Πρέπει να κάνεις μεγάλη φασαρία στο κατάστημα για να στο αντικαταστήσουν με άλλο (από προσωπική εμπειρία).

Γενικά πάντως η εξυπηρέτηση του καταναλωτή είναι χρόνια πίσω από άλλες ευρωπαικές χώρες, στις οποίες εχείς το δικαίωμα να επιστρέψεις προιόν πίσω και να αγοράσεις άλλο ή να σου δώσουν τα χρήματα πίσω, μόνο και μόνο επειδή το μετανιώσες και άλλαξες γνώμη ή απλά δεν σου αρέσει.

Εγώ έχω φορητό ACER, αλλά πως είχα την εντύπωση ότι είχαμε αντιπροσωπεία στην Ελλάδα???!!!! Τελοσπάντων, ελπίζω να μην μου χρειαστεί να το εξακριβώσω και γω!

Δημοσ.

Ότι κι αν αγοράσεις έχεις δικαίωμα να το επιστρέψεις εντός 15 ημερών απλά γιατί δεν εμεινες ικανοποιημένος και αν έχει πρόβλημα να στο αντικαταστήσουν με νέο ή άλλο ίδιας αξίας ή να σου επισταφούν τα χρήματα σου....Απλά κάθε καταστημα έχει μια πολιτική και πρέπει να πράξεις τα αναλογα!!Εγώ ότι κι αν έχω πάρει και το πήγα πίσω μου το άλλαξαν αμεσως με καινούργιο...Αρχικά μου έλεγαν τις γνωστές π@π@ρολογίες αλλά με μια μικρή φασαρία και τη λέξη ΙΝΚΑ στη μέση όλα γίνονται!!

Δημοσ.
Ότι κι αν αγοράσεις έχεις δικαίωμα να το επιστρέψεις εντός 15 ημερών απλά γιατί δεν εμεινες ικανοποιημένος και αν έχει πρόβλημα να στο αντικαταστήσουν με νέο ή άλλο ίδιας αξίας ή να σου επισταφούν τα χρήματα σου....Απλά κάθε καταστημα έχει μια πολιτική και πρέπει να πράξεις τα αναλογα!!Εγώ ότι κι αν έχω πάρει και το πήγα πίσω μου το άλλαξαν αμεσως με καινούργιο...Αρχικά μου έλεγαν τις γνωστές π@π@ρολογίες αλλά με μια μικρή φασαρία και τη λέξη ΙΝΚΑ στη μέση όλα γίνονται!!

SWSTOSSSSSSSSS!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.
Γίνεται αυτό; Το μονιτορ έχει εγγύηση για service και όχι για αντικατάσταση.. Για καντο πιο λιανά αυτό που λες...

A katalaba kala agorases ena monitor Kainourgio to opoio gia kapio logo den douleuei. To gegonos oti den douleuei den kathista esena upeuthino alla autous giati polly apla einai kainourgio. Opote einai upoxreomenoi na sou to antikatastisoune me ena alo (kainourgio episis) h toulaxiston na sou dwsoune kati alo sta idia lefta. To ti tha apoginei to siggekrimeno monitor kai gia to an tha paei gia service einai diki tous euthini kai oxi diki sou.

Gnwrizw oti i eksipiretisi pelatwn stin elada einai mapa teleiws, alla den nomizw oti auto pou lew einai kai toso paralogo.. Diladi ti? Poulane pragmata ta opoia einai xalasmena gia kainourgia kai esi meta tha prepei na trexeis apo edw kai apo ekei gia na ta ftiakseis?

Δημοσ.

Παντως το γεγονος της μη υπαρξης αντιπροσωπειας στην Ελλαδα, περιπλεκει τα πραγματα νομιζω. Απο Ιταλια να ελεγχουν Ελλαδα αποτελεσματικα, λιγο δυσκολο.

Δημοσ.

feygw ligo apo to 8ema alla oso afora thn ALMAN eixa aristh antimetwpish poy den exw xanadei!!!phra mia samsung 173p apo to plaisio kai otan thn parelava(courier) eida oti ena mikro plastiko kapaki sto pisw meros den ka8otan kala kai afhne ena keno 2-3 xiliosta.dyskolo na to deis alla afou plhrwsa 700e thn h8ela teleia.thl sthn ALMAN kai afou tous edwsa ta stoixeia,timologio,serial ths o8onhs mou proteinan amesh allagh ths o8onhs..xwris kan na thn exoun dei.telika zhthsa mono to kapaki,to opoio se liges meres mou esteilan me kostos apo emena 4e..kai olla ayta apo to thl kai xwris kan na doun thn o8onh...aristo service!!!

kai eygenikh-filikh antimetwpish

Δημοσ.

Μάλλον η οθόνη σου θα περιελάμβανε αντικατάσταση στην εγγύηση γι αυτό. Επίσης επρόκειτο για ένα πλαστικό καπάκι κάτσε να χαλάσει κανονικά η οθόνη σου και θα σου πω για το τι εξυπηρέτηση έχει η Alman...

Που λέτε για την υπόθεσή μου, πάω στο μαγάζι που το πήρα το μονιτορ τη ΓΡΑΜΜΗ και μου λένε πήγαινε στην Alman εκεί θα στο αντικαταστήσουν μάλλον. Πάω κι εγώ, το δίνω και μου λένε 'πρέπει να περιμένετε ΠΕΝΤΕ μέρες για να σούμε τι έχει και μετά θα προχωρήσουμε είτε σε σερβις είτε σε αντικατάσταση'. Καταλάβατε πως έπεσα στην παγίδα; Αποτέλεσμα τώρα 15 μέρες χωρίς μονιτορ... άψογη η Alman άψογη... και η ΓΡΑΜΜΗ computers....

Δημοσ.

Ta proionta tis acer stin ellada exoun 1 mina DOA(dead on arrival) apo ton isagwgea. dildai an sou pa8ei kati sto prwto mina sto allazoun amesws!

Antiprwsopoi einai h alman kai h mdi alla synh8ws kai aytoi ta stelnoun Italia!

To plaisio an 8ymamai kapoia epoxi ta estelne mono tou stin Italia kai glytwne tin talaipwria!

Δημοσ.

Ενταξει, ισως να ειναι η alman - mdi επισημοι αντιπροσωποι ,αλλα με τοσες πωλησεις στην ελλαδα, δεν νοειται να μην εχουν ενα οργανωμενο service.

Δημοσ.

Απ' ό,τι διάβασα η Acer ήρθε πρώτη σε πωλήσεις laptop στην Ελλάδα... είναι δυνατόν να μην υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος εδώ και να μιλάς με Ιταλούς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...