gerosb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Λοιπον εχω το εξης προβλημα...κατεβασα το ATI CATALYST CONTROL CENTER το εκανα εγκατασταση αλλα δεν τρεχει και βγαζει το εξης μηνυμα: CLI.exe-Σφαλμα εφαρμογης Η εφαρμογη αμετυχε να προετοιμαστει σωστα(0xc0000135).Καντε κλικ ψτο κουμπι ΟΚ για νατερματισετε την εφαρμογη. το συγεκριμενο αρχειο το εχω κατεβασει απο 3 διαφορετικα sites αλλα παντα το παραπανω κανει.. Οποιος μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμισω παρα πολυ... Ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 to .Net Framework ths Microsoft to exeis installarei? xwris auto den douleuei to Control Center ths Ati...
GIA_Blackmore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 prepei na egatasteis tin .net framework gia na doulepsei to control center
Teacher Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Εγώ έχω εγκαταστήσει και το ελληνικό και το αγγλικό, αλλά επιμένει να μην τρέχει βγάζοντας το ίδιο μήνυμα με του gerosb
Teacher Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Εγώ έχω εγκαταστήσει και το ελληνικό και το αγγλικό, αλλά επιμένει να μην τρέχει βγάζοντας το ίδιο μήνυμα με του gerosb
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 pantws h Ati leei na exoume to SP2...
GIA_Blackmore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 emm,isos an evazes kai tin nea ekdosi tou?
gerosb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 egw epeidh den kserw kai polla apo ayta mporei kapoios na moy eksigisei ti einai to net framework kai poy tha to vrw????
morpheous Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/ katw ekei pou leei "Download - Microsoft’s .NET version 1.1 framework from Microsoft.com"
sokonik_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 καλα με το Control Center τι κερδιζω? μια φορα που το εβαλα δεν ειδα και τπτ που να αξιζει, ετρωγε και πολυ ραμ απ'οτι θυμαμαι και το σουταρα. Αληθεια κι εγω αναρωτιεμαι τι ειναι το net framework ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.