panxris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Q-Tec makrya padws Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Alla mou anevase thn 8ermokrasia CPU kai CASE giati 8ermainetai ligaki! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Εμένα να δεις τι κάνει το TAGAN....Πάντως πάλι καλά που δε πήρες αυτο το Q-tech!!!!30 ευρο για 550W δε σου μύρισε βρωμοδουλειά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theodore Tsi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 file mou swsti epilogi! exw to 480 tis seiras autis k eimai iper euxaristimenos.... fisika to den to exw pousarei sta akra mias k den exw arketa devices panw pantws apo isixia skizei (21dba), einai iperbolika stathero sto reuma pou dinei k episis einai thermaltake pou gia mena simainei polla! megia!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 exw to PurePower 480W alla mallon 8a to alla3w me to Antec NeoPower 480W...logo tou advanced cable management kai twn pio sta8erwn tasewn pou vgazoun ta Antec...vevaia arketa pio akrivo allo kalo gia ta xrhmata tou to 410W einai ok... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 thx guys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 pantos epeidh oloi thavoun thn q-tec ego exo parei 450w silent & eimai apolyta eyxaristhmenos..kai o statheropoihths tashs douleyei teleia giati ta italika spitia exoun tragikes ennalages taseis, pou meta apo ayto exoun meiothei sto elaxisto..& den zestenete to kompiuter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2004 dystyxws exw akousei ta xeirotera... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2004 kai ego alla meta apo diafores episkepseis se forum eida oti eixan provlhma me ta 400w giayto phra kai to pio megalo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vegas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 είχα Qtech και εγώ και ένας φίλος μου... χάλασαν και τα δύο... και όταν πήγαμε στο eshop για μια άλλη αγορά ήταν άλλα δύο παλληκάρια (συνεννοημένοι ήταν με χαλασμένα Qtech... έχω πάρει εδώ και καιρό ένα Levicom 420(75€). Καλό φάινεται. Δε μπορώ να ξέρω από σταθερότητα τάσεων τι λέει. Δεν έχω τις γνώσεις. Βλέπω μια διακύμανση στα προγράμματα παρακολούθησης τάσεων.Μικρή μου φαίνεται. Όχι όμως στη 12άρα που είναι σταθερή.Οπως είπα δε ξέρω.Πάντως μέσα είναι προσεγμένο.Με θωρακισμένο καλώδιο, τροφοδοσίες SATA, κλπ κλπ. Το μόνο που βλέπω είναι ότι στα site (tomshardware, anandtech) χρησιμοποιούν Antec κυρίως. Και σε test Antec Enermax Tagan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberWalker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Ό,τι δίνεις παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sornok Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 ta kalytera kata th gnwmh mou einai enermax,antec,thermaltake,globalwin,ocz kai kana 2 alla, xmm vlepo phres hdh opote.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.