xpapias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Εχω το DC++ και μπαινω ως passive. Παω να συνδεθω στον Dark_Angel- Greek hub και δεν με βαζει επειδη εχω 1 slot και οχι 2. Πως θα γινει να εχω 2 slot. Ξερεις κανεις μερικα ελληνικο hub που να μπορω να συνδεθω ως passive; File-->Settings-->Sharing-->ρυθμίζεις το κουτάκι "upload slots" Όσο για hubs δοκίμασε του Αγγελου: angelos0dc.no-ip.info:1411
geo1st487 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 File-->Settings-->Sharing-->ρυθμίζεις το κουτάκι "upload slots"Όσο για hubs δοκίμασε του Αγγελου: angelos0dc.no-ip.info:1411 Ενταξει με τα slots Του Αγγελου το hub το δοκιμασα αλλα ζηταει 15GB sharing files ενω εγω εχω 7. Αλλα ελληνικα hubs δεν υπαρχουν;
tsialiam Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Yparxei kanena programma omoio me to DC++ gia linux? mpenei sta idia hubs?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 ..Αλλα ελληνικα hubs δεν υπαρχουν; DARK-ANGEL.no-ip.info
pkoutsias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Yparxei kanena programma omoio me to DC++ gia linux? mpenei sta idia hubs? Ναι υπάρχει και είναι σχεδόν το ίδιο. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο pc μου και δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Όταν το βρω θα ποστάρω EDIT: Αν έχεις ubuntu (και σε debian λογικά θα λειτουργεί απλά δεν το έχω δοκιμάσει) κοίτα σε αυτό το link: http://ubuntuguide.org/wiki/Dapper#How_to_install_File_share_utility_.28DC.2B.2B.29
geo1st487 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 To dark angel to kserw kai einai poly kalo. Alla hubs ektos apo dark angel kai angelos kserei kaneis?
tsialiam Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 gt den patas sto hub list me filtro greek. tha sou bgalei kapoia
antreaslam Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 ρε παιδες, ξεκινηστε να κανετε αναφορες σε οσους χρηστες εχουν πολυ χαμηλο upload....μονο ετσι υπαρχει περιπτωση να βαλουν μυαλο κ να βγαλουν το νετ λιμιτερ.... (αυτη η αηδια το μποτ ειμαι φιλος του μποτ,σε πεταει εξω επειδη εχεις ενα αρχειακι -πχ φοτο-,που εχει τη λεξη teen,ενω στην πραγματικοτητα δειχνει καποιον ποδοσφαιριστη)!!! εγω βαρεθηκα το αγγελος, γιατι πανω απο τους μισους εχουν λιμιτερ,και πολλοι εξ αυτων το διαφημιζουν κιολας,με 0,0005, ή 0,0001.... και δεν τους πετανε εξω!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 WaVe μας τα έχεις κάνει τσουρέκια man με το μέσα-έξω έλεος,δεν βλέπεις ότι έχει πρόβλημα το client?....:-?
zorbas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ρε παιδια απο χθες το dc++ δεν μου εμφανιζει κανενα hublist Δοκιμασα και ενα δυο αλλα λινκ αλλα τιποτα Τι φταει? Η αληθεια ειναι οτι εκανα update το zonealarm αλλα δεν πιστευω οτι φταιει αυτο γιατι και με κλειστο το firewall παλι δεν μου εμφανιζει καμια λιστα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δεν φταίει κανένα zone alarm,οι hub lists εδώ και καιρό δεν δουλεύουν σωστά ή καθόλου.
angelos0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 ρε παιδες' date=' ξεκινηστε να κανετε αναφορες σε οσους χρηστες εχουν πολυ χαμηλο upload....μονο ετσι υπαρχει περιπτωση να βαλουν μυαλο κ να βγαλουν το νετ λιμιτερ....(αυτη η αηδια το μποτ ειμαι φιλος του μποτ,σε πεταει εξω επειδη εχεις ενα αρχειακι -πχ φοτο-,που εχει τη λεξη teen,ενω στην πραγματικοτητα δειχνει καποιον ποδοσφαιριστη)!!! εγω βαρεθηκα το αγγελος, γιατι πανω απο τους μισους εχουν λιμιτερ,και πολλοι εξ αυτων το διαφημιζουν κιολας,με 0,0005, ή 0,0001.... και δεν τους πετανε εξω![/quote'] ta 0.0005 einai o neos tropos na dhlwneis th syndesh sou me tous neous client tou dc++ (blepe 0.691) den eiani diafhmish tou netlimiter. Osoi de bariounte toso eukola as kanoun mia prospa8eia na boh8hsoun kai na proteinoun tropous. Oso gia ton podosfairisth Mpateenstuta, kalytera bgalton
pancups Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 To dark angel to kserw kai einai poly kalo. Alla hubs ektos apo dark angel kai angelos kserei kaneis? Εχω προσεξει οτι όσα έχουν min share πάνω απο 20Gb einai arketa kala.Τουλάχιστον εγω σε όσα τέτοια έχω ψάξει για μουσική -ανεξάρτητες εταιρείες και ψιλοάγνωστα- τα έχω βρει. Που θα πάει αυτη η δουλειά με τις hub lists...Sto telos tha fliparw gia to kalo mou pou leei kai o Miliwkas.
dext Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Έχω πρόβλημα με το DC ++ δεν μπορώ με τίποτα να γίνω active. Το site του angelos έχει ρυθμίσεις για παλαιότερη έκδοση του DC. Ξέρει κανένας τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω. Ακόμα έχω zyxel και δεν μπορώ με τίποτα να ανοίξω πόρτα, κάνω τις ρυθμίσεις που λέει στο portforwarding αλλά τίποτα.... τζίφος, μάλλον το firewall την μπλοκάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.