Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
pos mporo na prostheso sto dc ena hublist pou katevasa apo to internet???

Settings - Downloads - (koumpi) Configure Public Hub lists.

Anoigei ena para8uro: Bazeis th lista sto keno panw kai patas Add.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειχα kανει share την μουσικη μου συλλογη σε DC++

για μερικες ωρες σε κατι hub απο Greece kai

την αλλη μερα οταν πηγα να ακουσω καποια κομματια απο τον δισκο μου

ειχε προστεθει σε αυτα δημοτικη μουσικη και σκυλαδικα μιλαμε για

μεγαλη καταστροφη υπαρχει σωτηρια ,το εχει παθει καποιος απο σας?

παιδια τα φωτα σας!!!!!!!!

Δημοσ.

prwti fora to akouw afto!!! den nomizw na uparxei tetio bug sto dc!!! tosa xronia pote den eixa probs opws kai tosoi alloi fantazomai.....isws na miliseis me kana admin sta hub pou eisai bas k se voithisoun...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , μπορείτε να μου πέιτε πως ανοίγω slots? πρέπει να μπω σε ένα hub και λέει : You havn't got enough slots open, you've got 1 and the minimum allowed is: 4

Πως θα ανοίξω περισσότερα?

Δημοσ.

Χμ..αφού δεν ξέρεις πως "ανοίγουν" slot, μάλλον δεν θα έχεις κατανοήσει ότι τα slot πάνε ανάλογα και με τι σύνδεση έχουμε.

Αυτό να το θυμηθείς την επόμενη φορά που θα απορείς γιατί κάνεις download με 1kbp/s....

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να καταλάβει τον λόγο που έφαγα ban στον Angelo???

You're temporary banned until 2006-06-01 17:18:16 by (-SOP-)Ellhnas because: OK Nougiw, oti peis.

Πιστεύω πως ο (-SOP-)Ellhnas είναι σαφέστατος.

Το περίεργο είναι πως σπάνια μπαίνω στο παραπάνω hub.

Δημοσ.

Εμενα πρεπει να ειναι η 4η-5η φορα που γινομαι ban στο angelos χωρις να εχω κανει κατι!

Τις προηγουμενες ηταν λογω καποιων που ενοχλουσαν αλλα hub(Σκοπιανικα) και ηταν στο ιδιο IP range με μενα οποτε με πηρε και μενα η μπαλα!

Σημερα παλι δεν καταλαβαινω το γιατι?

Δημοσ.

Osoi "fagate" ban prox8es egine e3atias tou user: (FTH)Nougiw. Mphke ena IP range (euros IP) ban, auto mporei na piasei 100 IPs mporei na piasei kai 1000.

το angelos ειχε καπου 3χιλ κοσμο?τωρα ειναι 1700

Δημοσ.

έχει πρόβλημα η hublist εδώ και καιρό με τους servers της. γι αυτό κι έχει μειώσει δραματικά τον αριθμό των hubs που εμφανίζει. άμα λοιπόν δεν την κατεβάζεις γρήγορα σε κόβει. :evil:

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: πάω να κατεβάσω κάποια αρχεία αλλά μου βγάζει το εξής:

Full tree does not match TTH root

τι σημαίνει αυτό?

ΕΡΩΤΗΣΗ 2: πολλές φορές όταν πάω να κατεβάσω αρχεία από υπολογιστή σε τοπικό δίκτυο παίρνω το εξής μήνυμα:

File not available

Αυτό πάλι τι σημαίνει? Μόνο σε τοπικό δίκτυο το έχω συναντήσει αυτό, στο ίντερνετ δε θυμάμαι να μου έχει τύχει ποτέ. Εννοείται ότι έχει γίνει refresh file list πρώτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...