Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το κάνει αυτό σε πολλές εκδόσεις (και στην 0.674)

δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να το φτιάξουν...

Δημοσ.

ειχα καιρο προβληματα με το Ip, (λογω router) και για αυο εμπαινα passive. Τωρα που εχει σταθεροποιηθει, θελω να γινω active. Αλλα οταν ειμαι active, δεν κατεβαζει τιποτα (σιγουρα εχω σωστα τις ρυθμισεις οπως λεει το σιτε του αγγελος).οταν γινω πασιβ κατεβαζει και φτανει και τα 30 κβ ενω συνηθως ειναι γυρω στα 15 (dsl 384). Παιζει ρολο οτι οταν εβαλα τα αρχεια να κατεβουν ημουν passive, και αμα δεν ειμαι δεν μπορει να κατεβασει, και πρεπει να ξανακανω search??? ή μηπως φταει κατι αλλο?

Δημοσ.

eho ena provlimataki me to DC. kathos to exo kai katevazei, kathe mia ora peripou pagonei kai anagazomai na to xanaxekiniso.vevea otan anoigo to fakelo pou apothikeuontai ta arxia pou katevazo, paratiro pos to katevasma sinexizetai kanonika eno to parathiro tou DC einai pagomeno. xerei kaneis ti ginetai?:neutral:

Δημοσ.
eho ena provlimataki me to DC. kathos to exo kai katevazei, kathe mia ora peripou pagonei kai anagazomai na to xanaxekiniso.vevea otan anoigo to fakelo pou apothikeuontai ta arxia pou katevazo, paratiro pos to katevasma sinexizetai kanonika eno to parathiro tou DC einai pagomeno. xerei kaneis ti ginetai?:neutral:

Pia ekdosi tou dc++ exeis ?

Δημοσ.
Paidia Sorry Gia Thn Kouth Erothsh Alla Biazomai. Eimai Sena Filo Kai Tou Ebala To Dc++ Poia Einai H Dieuthinsh Gia To Hub Tou Aggelou Gia Ti Den Thymamai?

ιεφτασεεεεεεεεεεεε

angelos0dc.no-ip.info:1411

Δημοσ.

λοιπον τα προβληματα δεν εχουν τελος.

Απο χτες το απογεμα δεν κατεβαζει τιποτα, και σε καθε χρηστη που προσπαθει να συνδεθει, λεει connection time out. Οι αλλοι βεβαια κατεβαζουν κανονικα απο εμενα. Δοκιμασα να μπω και passive kai active. Εχω την 0.674. Δοκιμασα antispyware kai antinvirus και δεν βρηκαν κανενα προβλημα?

Τι παιζει?

Προφανως η λυση θα ειναι να το επαναεγκαταστησω. Αλλα πως δεν θα χασω τα αρχεια που εχω βαλει να κατεβουν και ειδικα αυτα που ειναι μισοκατεβασμενα????

Δημοσ.

rockstorm, θα σωσεις τα subfolders του φακελου C:\Program Files\DC++

κ ειδικα τα C:\Program Files\DC++\Incomplete κ ολα τα αρχεια με καταληξη .xls

αλλα περιμενε να με επιβεβαιωσει αλλος ενας,

δε μου εχω εμπιστοσυνη :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...