_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 stalker9 1..Nαι. 2..όταν είσαι στο hub γράφεις +myip. Επίσης σου την δείχνουν συνήθως τα hub όταν μπαίνεις. Καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις το http://www.NO-IP.com.
stalker9 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 Δημοσ. 2 Απριλίου 2006 O.k. file Efxaristo poly.Tha to dokimaso. Na sai kala...
aGka8l Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 egw ime active kanonika mporw ke katevazw apo olous den exw omws search!ti fteei?ta exw ola ri8mismena swsta exw d link g604T
WaVe Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 egw ime active kanonika mporw ke katevazw apo olous den exw omws search!ti fteei?ta exw ola ri8mismena swsta exw d link g604T Kati apo ola auta pou les den exeis kanei swsta. ksanakoitakse tis rithmiseis apo tin arxi, firewall ton Xp, firewall tou pc sou, ports (tcp & udp), ip .. kati exeis ksexasei i exeis kanei lathos
Luxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 ρε παιδια το dc εδω και πολυ ωρα κολλαει παρα πολυ!! δεν με αφηνει να κανω αναζητησεις.. το ξαναεγκατεστησα, αλλα παλι τιποτα! καμμια ιδεα;
Luxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 πρωτον δεν βρισκει τιποτα και δευτερον καθε φορα που κανω αναζητηση κολλαει του κερατα!! ειμαι active. επισης το εχω κανει απεγκατασταση/εγκατασταση 2 φορες και παλι δεν εγινε τιποτα!! εχω ψαξει για ιους spywares κτλ και εχω σβησει ολα οσα βρεθηκαν.. τι να κανω; * μια λεπτομερεια. οταν ειμαι σε Passive μου βγαζει αποτελεσματα.. θυμαμαι οτι και παλαιοτερα ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα, αλλα δεν θυμαμαι πως το ειχα λυσει, εκτος και αν λυθηκε απο μονο του με τον καιρο!! * συμβουλες περι του πως να γινω σωστα active και τα συναφη δεν τις θελω γιατι εδω και πολλους μηνες ειμαι μια χαρα.. απλως κατι πρεπει να συνεβη τωρα και γινονται ολα αυτα!! δειτε και εδω και εδω .. * και μια δευτερη παρατηρηση. κολλαει μονο οταν ειμαι σε active mode. δεν ξερω τι μπορει να παιζει, απο την στιγημ που το εκανα τελειως Unistall και ξανα εγκατασταση.. *
Luxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 μολις βρηκα τον χρηστη με το μεγαλυτερο share ισως ολως των εποχων!! ειναι ο χρηστης με το ονομα HJZiRQF και το share του ειναι στα 109,13 TB !!! ειναι στο καναλι fimpen.no-ip.info
sYn Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 πρωτον δεν βρισκει τιποτα και δευτερον καθε φορα που κανω αναζητηση κολλαει του κερατα!! ειμαι active. επισης το εχω κανει απεγκατασταση/εγκατασταση 2 φορες και παλι δεν εγινε τιποτα!! εχω ψαξει για ιους spywares κτλ και εχω σβησει ολα οσα βρεθηκαν.. τι να κανω; * μια λεπτομερεια. οταν ειμαι σε Passive μου βγαζει αποτελεσματα.. θυμαμαι οτι και παλαιοτερα ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα' date=' αλλα δεν θυμαμαι πως το ειχα λυσει, εκτος και αν λυθηκε απο μονο του με τον καιρο!! * συμβουλες περι του πως να γινω σωστα active και τα συναφη δεν τις θελω γιατι εδω και πολλους μηνες ειμαι μια χαρα.. απλως κατι πρεπει να συνεβη τωρα και γινονται ολα αυτα!! δειτε και εδω και εδω .. * και μια δευτερη παρατηρηση. κολλαει μονο οταν ειμαι σε active mode. δεν ξερω τι μπορει να παιζει, απο την στιγημ που το εκανα τελειως Unistall και ξανα εγκατασταση.. * Μήπως βάλαμε κάνα firewall προγραμματάκι που μας τρώει τα ports:confused:
derizio Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Εμενα απο εχθες το βραδυ που δουλευε κανονικα εφαγε ενα φλας και σημερα οποτε κανει restart το pc χανει ολες τις ρυθμισεις και πρεπει να τα ξανακανω απο την αρχη το dc++. Ασε που στην λιστα των hub δεν μου διχνει ουτε χωρα ουτε ουτε shared ουτε slots. Ξερει κανεις τι φταιει?
Luxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 δεν εχω βαλει τιποτα και θα τρελαθω!! μονο στο Passive βρισκει. στο active τιποτα!! firewall Ποτε δεν ειχα. οσο για το anti virus προχθες ειχε γινει expired το kaspersky και εχθες εκγατεστησα μια αλλη εκδοση. τι γινεται;; κατι πρεπει να εμποδιζει το προγραμμα να λειτουργησει σωστα, αλλα τι; Μήπως βάλαμε κάνα firewall προγραμματάκι που μας τρώει τα portsεχω αλλαξει και τα ports, αλλα παλι τιποτα! * οι αλλοι παντως μπορουν να κατεβαζουν απο εμενα μια χαρα. *
nautilus7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Εκτός από την θύρα 1412 (tcp & udp) χρειάζεται να ανοίξω και τις 411-412; Αν ναι, σε ποια πρωτοκολλα;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Κάποια hub θέλουν αυτά τα port αντί για τα κλασικά 1412. Μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει κανένα.
Luxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Tις ρυθμίσεις του router κοίτα.μια χαρα και αυτες.. παντως τα αλλα προγραμματα λειτουργουν ενταξει οπως και παλαιοτερα. πχ τα bitcomer και emule.. αποκλειεται να ειμαι ο μονος που εχω τετοιο προβλημα. σιγουρα και καποιος αλλος θα υπαρχει που να ειχε παρομοιο προβλημα με το δικο μου και να βρηκε καποια λυση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.