ekkli Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 rockstorm, ολα οσα λες νομιζω συμβαινουν φυσικα, εννοω δεν νομιζω οτι φταιει η νεα γραμμη σου 1. μηπως μπαινεις σε hubs που λειτουργουν οριακα? ξερεις, απο αυτα που σου λενε minimoum search interval 465461654 sec κ εχουνε 28456 χρηστες. μου εχει τυχει κ μενα να με πετανε τετοιοι σερβερ, οι γραμμες που εχουμε εδω στο ελλαντα ειναι απο τις πιο ασταθεις κ η εξηγηση που ειχα δωσει ηταν οτι δεν πιαναμε καλα κονε με τετοιους σερβερ. αν θες να τσεκαρεις τη σταθεροτητα της γραμμης σου, σε παραπεμπω στα αντιστοιχα θεματα στο σεξιον dsl κ επισης προχειρα σου δινω κ αυτο το λινκ για να δεις πως εισαι 2. πως το καταλαβαινεις οτι στελνει λαθος ip? τι μηνυμα παιρνεις? το μοναδικο που μπορω να σου πω για αυτο, δες εδω τωρα τελευταια αυτο εφαρμοζω, προσπερνωντας το no-ip. 3. εδω ειναι το καλυτερο απ'όλα κ θα σε πικρανω πολυ. εχουμε pstn, κατεβαζουμε με 5 κ λεμε "ουαου, σφαιρα παει". βαζουμε dsl κ προσπαθουμε να κατεβασουμε εξισου σφαιρα, αλλα μπα, δε προκυπτει. εννοω πως ειναι πιο ευκολο να κατεβασεις με 5, παρα με 35. ειδικα για το dc -που κατεβαζεις καθε αρχειο από ενα χρηστη κ για μενα αυτο ειναι το πιο αρνητικο που εχει. θυμασαι στο καζαα, που κατεβαζε ταυτοχρονα το ιδιο αρχειο απο οσους χρηστες εβρισκε? αν γινοταν αυτο κ σο dc, θα εβλεπες 35αρια κολλημμενα. εγω πλεον για να κατεβασω ψαχνω μινιμουμ τ3 ή κατι ψευτες που βλεπω κ εχουν δηλωμενη γραμμη 28.8 ενω εχουν 15 σλοτς, κατσε ρε μεγαλε καθε σλοτ τι δινει? 0,2 kb/s ? ενω φυσικα εσυ δινεις στο οριο του upload σου γιατι οι αλλοι εχουνε καλυτερες γραμμες απο σενα. 4. καλα, το passive mode αστο, αν μπαινεις ετσι μεσα, ουσιαστικα μπαινεις μονο για να δινεις στους αλλους. για το τελευταιο που λες, στα download σου, εισαι οντος λιγο καλυτερος απο pstn -εκτος αν βρεις κανενα με t3 κ τον πεισεις να σου δωσει σλοτ- αλλα πλεον δινεις με πολλα κ το βλεπεις κ τρελαινεσαι
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Re seis,peite mou kai kati allo...TI akrivws einai to passive mode sto DC++? Toso kairo xerw peripou ti apotelesmata exei alla ti einai,giati yparxei kai pou mas provlimatizei?
ekkli Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 δεν εχω ιδεα κεβεν, αλλά φανταζομαι πως αν δινεις τη ip σου, δινεις κ καλυτερη, πιο αμεση συνδεση με τους υπολοιπους ? καποιος πιο σχετικος εισαι μπορει να μας βοηθησει
nontasg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι???Με το DC++ μπορώ να κατεβάσω ολόκληρα ελληνικά ή ξένα μουσικά albums??Εννοοώ όχι μεμονωμένα τραγούδια.Μέχρι πρότεινος χρησιμοποιούσα το kazaalite 2.4.3,αλλά τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να κατεβάσω σχεδόν τίποτα.Γι'αυτό επειδή έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για το DC++ θέλω να μου εξηγήσει κάποιος πώς λειτουργεί(δεν το έχω δουλέψει ποτέ) και να μου πει επίσης τι μπορώ να κάνω για να μην μπλοκάρεται στο πανεπιστήμιο.Άν γίνεται βέβαια.Όσο πιο αναλυτικά μου πείτε τόσο καλύτερα.Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει prive μια καλή εξήγηση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :-D
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Oταν κάποιος είναι passive δεν μπορεί να κάνει τον server, και έτσι πρέπει να μεσολαβήσει το hub για να ανταλάξει αρχεία.. Και δυστυχώς οι passive χρήστες(όχι ναρκωτικών)δεν μπορούν να ανταλλάξουν αρχεία μεταξύ τους. Και βέβαια μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρα album αρκεί να κάνεις search με επιλογή folder. Προσοχή όμως γιατί το downloadνιάρισμα copyrighted υλικού είναι παράνομο,και φυσικά δεν το κάνουμε και δεν το προτείνουμε στο παρόν φόρουμ. Είμαστε υπεύθυνα άτομα εμείς εδώ πέρα,εντάξει?
rockstorm Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 αγαπητε ekkli 1)μπαινω στα δυο γνωστα και δημοφιλη ελληνικα χαμπ (αν καταλαβα δεν κανει να γραφουμε εδω τα ονοματα). επισης σημερα προσπαθουσα να βρω κανενα αλλο, αλλα οταν παταγα refresh sto public hubs me lege download failed. 2)αυτο που λεει το λινκ σου κανω ακριβως. αλλα λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι. οποτε οταν λειπω το αφηνω στο πασσιβ.γιατι? γιατι καποιε αποσυνδεετε και ξανασυνδεεετε με αλλο ιπ, το νο-ιπ του στελενει το παλιο, γιατι αργει να ενημερωθει ('η μαλλον ενημερωνετε περιοδικα, οποτε λιγο σπανιο να ενημερωθει αναμεσα στο disconnect kai to reconnect). δεν κατεβαζει γιατι εχει λαθος ιπ, δεν ξαναζηταει ομως μετα απο λιγο (που το νο-ιπ θα εχει το σωστο)γιατι ειναι μεσα στο χαμπ. ετισ γυρνας το βραδυ σπιτι, και εχει σταματησει να κατεβαζει κανα μισαωρο αφοτου εφυγες. 3. και εδω το σημαντικοτερο. αν καταλαβα καλα τα λεγομενα σου, απο αλλο χρηστη dsl δεν μπορω ευκολα να παρω πανω απο 4-5(θεωρητικως) και 1-3 (αληθινα) κβ (ειτε εξαιτιας λιμιτερ, ειτε λογω οτε κτλ), αλλα εγω τουλαχιστον εχω bandwith αρκετο για να κατεβαζω πανω απο 30. αρα δεν θα μπορουσ εν αποτελει μια λυση που να εκεμετελευται καλυτερα την γραμμη μου, το να βαλω 10-15 download slot (tora exo 6), ετσι ωστε ολα μαζι να εχουν ικανοποιητικο ογκο? υ.γ. δεν εχω σκοπο να κανω αλητιες και να βαλω λιμιτερς για τα απλοαντς
ekkli Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 ντιαρ rockstorm, για τα 1 κ 2 δεν εχω απαντηση, αποτελουν κ δικους μου προβληματισμους κ αυτο που κανω οταν πιεζομαι πολυ, ειναι να τους βριζω ολους -μα ολους, απο παροχεις μεχρι τον οτε- για τη ποιοτητα των παρεχομενων στην ελλαδα υπηρεσιων κ προϊοντων κ παραλληλα να σερφαρω σε σκανδιναβικα σάιτς προσπαθωντας να αποφασισω σε ποια χωρα να μετακομισω. στο 3 με μπερδεψες, ναι μεν δυσκολα θα βρουμε καποιον ταυά ή καποιον με μεγαλη dsl για να παιρνουμε με ικανοποιητικη ταχυτητα, αλλα τα λεγοντας download slots τί εννοεις? δεν τα οριζουμε αυτα καπου νομιζω, αν θες -κ μπορεις, σου δινεται η δυνατοτητα να κατεβασεις 40 διαφορετικα αρχεια. μπορει κ να οριζεται καπου κ να μη το εχω προσεξει γιατι δεν θελω να περιορισω αυτα που κατεβαζω. μηπως μπερδευεσαι με τα upload slots ? αυτα ειναι το ποσοι θα παιρνουν ταυτοχρονα απο εσενα. αν εννοεις αυτα κ τα εχεις θεσει στα 6, η ταπεινη μου γνωμη ειναι πως εχεις βαλει πολλα. εφ'όσον το upload max που εχεις ειναι 12, αν καταληφθουν κ οι 6 θεσεις, ο καθενας θα παιρνει απο εσενα με 2 max. εγω για αυτο το λογο εχω μονο 2 upload slots και παρ'ότι πολλες φορες θελω να ψαξω σε διαφορα χαμπς, αυτο που κανω ειναι να βγαινω απο το ενα κ να μπαινω σε αλλο κ να ψαχνω. αλλα μαλλον δεν εννοεις αυτο, μολις ειδα οτι εχει λιμιτς στα downloads, δε νομιζω οτι εχεις λογο να περιορισεις τα downloads σου, εδω προσπαθουμε να τα αυξησουμε. υ.γ. δεν εχω σκοπο να κανω αλητιες και να βαλω λιμιτερς για τα απλοαντς απολυτα σωστος εδω, πραγματικα θα ηθελα να μπορουσα να εκοβα αυτους που παιρνουνε πραγματα απο μενα (απο τα 115 γιγα shared που εχω) κ οι ιδιοι εχουνε limiter. εχει τυχει να ειναι ανοιχτο το dc για 2 μερες κ να γυριζω σπιτι κ βρισκω κατεβασμενα 50 μεγκα ενω εχω ανεβασει 2 γιγα.
deathlok Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 2)αυτο που λεει το λινκ σου κανω ακριβως. αλλα λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι. οποτε οταν λειπω το αφηνω στο πασσιβ.γιατι? γιατι καποιε αποσυνδεετε και ξανασυνδεεετε με αλλο ιπ' date=' το νο-ιπ του στελενει το παλιο, γιατι αργει να ενημερωθει ('η μαλλον ενημερωνετε περιοδικα, οποτε λιγο σπανιο να ενημερωθει αναμεσα στο disconnect kai to reconnect). δεν κατεβαζει γιατι εχει λαθος ιπ, δεν ξαναζηταει ομως μετα απο λιγο (που το νο-ιπ θα εχει το σωστο)γιατι ειναι μεσα στο χαμπ. ετισ γυρνας το βραδυ σπιτι, και εχει σταματησει να κατεβαζει κανα μισαωρο αφοτου εφυγες. [/quote'] to ip ipo normal sinthikes alazei mia fora kathe 5-6 meres ektos kai an iparxei problima opote den nomizo na exeis probl me to no ip.(an exeis sixna disconnects arxise tis prosfxes na ftiksei to problima opoios kai na fteei isp i ote)
rockstorm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 εχει στο στο download ena poy leei limit simultanius downloads, και συνηθως γραφεις ενα νουμερο λογικο (αν βαλεις πχ 500, θα κεταβαζει το καθενα με 0,0001κβ) αυτο εννοω. μηπως πρεπει να βαζουμε μεγαλυτερο νουμερο εκει απο 5-6 που βαζω συνηθως deathlock το προβλημα μου ξεκιναει απο το οτι μου κανει ανα διωρο connection reset by server.
mohic4n Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Sto "limit simultanius downloads" ru8mizeis posa downloads na ginonte tautoxrona. Egw panta 0 to eixa. Twra an esu blepeis kapoia beltiwsh an to limitareis ekeino, tote kanto. Oso gia to problhma sou 2 mporei na sumbainoun: 1. Exeis problhma me th grammh tou internet. 2. Apla h sundesh sou me to hub den egine mesa sto xroniko orio pou exei proka8oristei. Otan se petaei apo to hub se petaei genika kai apo to internet i oxi?
rockstorm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 οχι οχι, σε μια στιγμη αρχιζουν και πεφτουν πολλοι οι τιμες σε ολα. μηδενιζονται, και αφου μεινουν μηδεν για 1-2λεπτα με λεει connction reset by server. και οχι δεν με πεταει απο το ιντερνετ. μαλιστε μπορει να σερφαρω κανονικα. και δεν συμβαινει σε κανενα τυχαιο χαμπ, αλλα στο δημοφιλεστερο ελληνικο.
vaggelliss Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 geia sas paidia.exw sovaro provlima.den mporo na fortoso ta habs sto dc++ kai mou vgazei to exis: download failed:HTTP/1.1 404 Not Found. ti na kanw?
kostelo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 geia sas paidia.exw sovaro provlima.den mporo na fortoso ta habs sto dc++ kai mou vgazei to exis: download failed:HTTP/1.1 404 Not Found. ti na kanw? Φιλε σημερα που δοκιμασα και γω το ιδιο προβλημα εχω ενω δουλευε κανονικα πριν. Αν μπορει κανεις ας βοηθησει.
Xvipes Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα. έχω και εγώ μια απορία που ίσως μου κάνει την ζωή ποιο εύκολη.από τα properties του dc++ στην καρτέλα advanced τικαρο την επιλογή “Automatically search for alternative download locations” το θέμα είναι όμως ότι όταν βρει κάποιον user με το ίδιο αρχείο αντί να το κατεβάζει με την μια κατεβάζει πρώτα την file list του , με αποτέλεσμα αν έχω ένα αρχείο που το έχει πολύς κόσμος να γεμίζει το D/L μου με file lists κ αφού τις κατεβάσει να ξεκινάει το download. Το ερώτημα μου είναι: γίνετε να βρίσκει άλλους χρήστες για κάποιο αρχείο και με την μια να κατεβάζει το αρχείο χωρίς να πρέπει πρώτα να κατεβάσει την file list του user?
rockstorm Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 αν εχω καταλαβει το κανει αν εχεις παει να κατεβασει ολον τον φακελο. για ξεκουδουνα αρχεια δεν μου το κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.