PeiramatoZwo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Nomizo oti exei pollous xristes kai gia kapoio logo me petaei o server...
ekkli Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 στο φακελο C:\Program Files\DC++ υπαρχει και το σαμπ C:\Program Files\DC++\Incomplete οπου περιεχει οντος αρχεια τα οποια δεν εχουνε τελειωσει, αλλα δεν φαινονται στην download queue οταν ανοιγω το προγραμμα. γιατι συμβαινει αυτο? να τα μεταφερω σε αλλο καταλογο?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Eχμ..το C:\Program Files\DC++ περιέχει και τα άλλα,τέσπα. Μήπως έχεις μεταφέρει incomplete αρχεία αλλά δεν μετέφερες το queue.xml?
ekkli Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 το ξερω αυτο _BASSstarlet_ , μαλλον ηταν περιττη η πρωτη σειρα στη δημοσιευση μου. προσφατα αλλαγη δεν εχω κανει στο προγραμμα, υπαρχει τροπος να τα δηλωσω να τα ψαχνει κ αυτα ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Kάνε copy το TTH του αρχείου και βάλτο για search. Χωρίς να είμαι σίγουρος πως θα δουλέψει,έτσι?
ekkli Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Kάνε copy το TTH του αρχείου και βάλτο για search.Χωρίς να είμαι σίγουρος πως θα δουλέψει' date='έτσι?[/color'] ετσι θα δει οντος αν υπαρχει το αρχειο, το θεμα ομως, ειναι να το συνεχισει απο εκει που το αφησε, ε?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2006 Mπορεί και να συνεχίσει,δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις(εκτός από τον χρόνο σου ίσως!) Υπάρχει και κάποια μέθοδος κοψίματος του αρχείου(cut off) αλλά δεν ξέρω τι παίζει.
WaVe Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 ετσι θα δει οντος αν υπαρχει το αρχειο' date='το θεμα ομως, ειναι να το συνεχισει απο εκει που το αφησε, ε?[/quote'] An vreis to TTH pigene sto download to .. k psakse to incomplete arxio apo to fakelo k logika prepei na sinexisei!
broylis1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά άσχετο, αλλά επειδή έχω να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα κανα χρόνο( στρατός κτλ...) ποια έκδοση του DC++ μου προτεινεται να εγκαταστήσω η οποία να λειτουργεί καλά χωρίς προβλήματα?
mohic4n Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά άσχετο, αλλά επειδή έχω να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα κανα χρόνο( στρατός κτλ...) ποια έκδοση του DC++ μου προτεινεται να εγκαταστήσω η οποία να λειτουργεί καλά χωρίς προβλήματα? H 0.674 gia thn wra einai h pio sta8erh kai me ta ligotera anafer8enta bugs.
okmlover Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Πως μπορω να βρω την my bind adress για να κάνω setting στο Strong dc++ ?
dominant Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Paidia kano anazhthsh me TTH. Merikes fores mesa sta apotelesmata erxontai kai arxei me -1 B (Bytes) Mipos kserete giati vgenei auto ?
WaVe Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Paidia kano anazhthsh me TTH.Merikes fores mesa sta apotelesmata erxontai kai arxei me -1 B (Bytes) Mipos kserete giati vgenei auto ? O xristis o sigekrimenos den exei olokliromeno to arxio sto share tou, einai kalo na ton kaneis report se kapion operator na tou pei na to vgalei apo to share tou!!
k_w_t Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Ειναι η δευτερη φορα που βλεπω οτι ειμαι ban απο το angelos0 επειδη καποιοι με το ιδιο Ip range με μενα 62.38.χχ.χχ κανανε spam και flooding σε hub των Σκοπίων την προηγουμενη φορα μου εξηγησε ο (-SOP-)Ellhnas οτι την πληρωνω χωρις να φταιω! Ως ποτε ομως???? Παρακαλω αν βλεπει καποιος ΟΡ του hub να με βοηθησει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.