Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Luxx έχει ξανασηζητηθεί και στο τόπικ του rmDC++

επειδή μπορείς και κατεβάζεις από πολλούς ταυτόχρονα.

τώρα αυτό κάποιοι το θεωρούν κακό... :shock:

Δημοσ.

Κάποιος που δεν έχει με τι να ασχοληθεί,ψάχνει και κάνει register τα nick.Συχνότατο φαινόμενο στο Angelos.

Δεν είσαι ο πρώτος που το παθαίνει.

Απλά αλλάζεις nick(και hub αν αλλάξεις καλά θά'ναι, υπάρχουν και άλλα ελληνικά)

Δημοσ.
re paidia ti epathe o angelos?? Mou zitaei password.. Eleipa toulaxiston kana mina kai den mpika katholou.. Ti egine??

Opws eipe o filos, ekanan to nick pou xrhsimopoiouses register, to kataxwrhsan dld sto susthma, wste na mhn mporei na to parei kaneis allos.

H monh lush einai na mpeis me allo nick kai na tou zhthseis eugenika na sou dwsei to nick pisw. An den to kanei tote kane register esu ena allo nick pou 8eleis, wste na mhn exeis pali problhma.

Δημοσ.
Ο client λέγεται πλέον valknut (παλιότερα dcgui-qt). Όπως ρώτησα όμως και πιο πριν (που μάλλον δεν είδες) με τον συγκεκριμένο client απαγορεύεται η σύνδεση με τον hub του angelos0 όπως και με μερικούς άλλους. Υπάρχει κανένας άλλος που να επιτρέπεται;

Epidi den sou apadise kapion tha sou pw pws to DCGUI den exei alaksei k pws epitrepete kanonika sto hub angelos0.

Ksanaprospathise na beis k an den se afisei kane mas ena post to reason tou kick pou sou lew na to koitaksw!

Δημοσ.

παίδες... μια απορία: Όταν κάνω κάποιο search, κάνει filter πολλά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να μην τα εμφανίζει. Είναι καλό αυτό? Πρέπει να συμβαίνει?

Δημοσ.

Προφανώς βάζεις κάποιες προτιμήσεις στην αναζήτηση (π.χ να εμφανίζονται αποτελέσματα μόνο από χρήστες με ελεύθερα slots).

Τους υπόλοιπους δεν τους εμφανίζει αλλά τους αναφέρει ως filtered.

Δημοσ.

Παιδιά έχω πρόβλημα δεν μπορώ να κάνω search, ενώ μπαίνω σε κάποιο hubs μετά δεν μπορώ να κάνω search. Έκανα κάποιες ρύθμισης από αυτές που λέτε αλλά δεν έγινε τίποτα έχω το net route 2 της intragom

Δημοσ.

Δοκιμασε αρχικα να κατεβασεις απο καμια δεκαρια ταυτοχρονα χρηστες μηπως απλα ετυχε και καποιος ειχε καποιον περιοριστη...

Δημοσ.
Παιδιά έχω πρόβλημα δεν μπορώ να κάνω search, ενώ μπαίνω σε κάποιο hubs μετά δεν μπορώ να κάνω search. Έκανα κάποιες ρύθμισης από αυτές που λέτε αλλά δεν έγινε τίποτα έχω το net route 2 της intragom

Eβαλες ports το 30000?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...